1. Terug

Ontdek welke voordelen het ALSO Partner Programma u kan biedenHet ALSO Partner Program (APP) is een exclusief programma waarbij u professionele ondersteuning krijgt van ALSO bij de verkoop van premium producten en diensten. Het ALSO Partner Program is in samenwerking met Apple ontwikkeld om u als B2B-reseller te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw Apple-business. Verkoopt u als B2B-reseller Apple producten of bent u geïnteresseerd om Apple aan uw assortiment toe te voegen? Dan kan het ALSO Partner Program interessant voor u zijn. Hieronder staan alle voordelen voor u op een rij.

Ontvang inkoopvoordelen op Apple producten

Als deelnemer van het APP ontvangt u een aangepaste pricing structuur op Apple devices. Apple-specialist Upgreatest uit Laren koos een jaar geleden voor het ALSO Partner Program. “We voeren veel overleg met onze contactpersoon bij ALSO en hij denkt goed mee. Als we een grote hoeveelheid producten willen opkopen, dan kunnen we dat in overleg met ALSO en Apple heel goed regelen,” aldus mede-eigenaar Martijn van Tillo. Lees hier meer over de ervaring van Martijn van Tillo met het ALSO Partner Programma.

Maak gebruik van kant-en-klare marketingmaterialen

Het opstellen van marketingmaterialen kan veel tijd en geld kosten. Ook hierbij kan het ALSO Partner Programma u helpen. U krijgt toegang tot de ALSO Marketing Kits, waardoor u uw klanten kan voorzien met de door Apple goedgekeurde marketingmaterialen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd gemakkelijk correcte en goedgekeurde marketinguitingen tot uw beschikking hebt.

Krijg toegang tot exclusieve Apple trainingen en webinars

Het ALSO Partner Programma biedt u toegang tot exclusieve Apple trainingen en webinars. Deze webinars en training bevatten nieuws en tips over de nieuwste Apple producten en/of diensten. Daarnaast zijn deze evenementen de perfecte plek om vragen te stellen aan Apple deskundigen. Zo kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn.

Krijg toegang tot Apple SEED.

Apple SEED is hét platform om Apple Store-medewerkers en Authorized Resellers alles te leren wat ze moeten weten over de producten en diensten van Apple. SEED – een afkorting van Sales Enablement, Education and Development – biedt een grote bibliotheek met verkoop- en technische informatie over Apple en haar producten. Krijg toegang tot Apple SEED en ontdek hoe u uw klanten nog beter kunt helpen op het gebied van Apple producten.

Wilt u ook meedoen aan dit programma? Mail dan naar dpp.nl@also.com of meld u hier direct aan.