Lue tästä uutisia ja artikkeleita liittyen Expoon ja sen ohjelmaan.

Uusi HPE Primera – tallennuksen edelläkävijä vailla vertaa

Marko Jääskeläinen kertoo klo 13 alkavalla puheenvuorollaan Aaria-salissa HPE-tallennusjärjestelmäjoukkueen uudesta tähtipelaajasta, jolle uskalletaan antaa alalla ennennäkemätön 100 prosentin luotettavuustakuu. HPE Primera on ehkä teidänkin yrityksenne uuden aikakauden tallennusarkkitehtuuri, ja luottopelaaja vailla vertaa.

Lue lisää

Ormuco, Leader in Edge Computing

Nowadays, just about every business makes heavy use of SaaS, PaaS and SaaS (Software, Platform and Infrastructure as a Service). However, we've started witnessing one of the greatest changes of the decade.

Read more

How Do They Do It – Tietomurrot ja niiden hyödyntäminen

ALSO Expon Pienen Salin ohjelman päättää F-Securen tietoturva-asiantuntija Anssi Korpilaakso. Hän käy esityksessään läpi, kuinka tietomurrot tapahtuvat ja miten niitä vastaan suojaudutaan sekä kuinka voit suojata identiteettisi silloinkin, kun kaikki ei ole omissa käsissäsi?

Aihe on hyvin ajankohtainen. Voit virittäytyä siihen lukemalla oheisen blogin.
Lue lisää

Leevi Parsama tuo ALSO Expoon verkkokaupan uusimman osaamisen

ALSO Expossa kuullaan mielenkiintoinen puheenvuoro verkkokaupan asiantuntijalta, kun Experience Commerce Finlandin Leevi Parsama tulee jakamaan kokemuksiaan ja asiantuntemustaan.
Lue lisää

Muuttuminen on haastavaa mutta mahdollista!

Tekoäly, koneoppiminen ja muut IT-trendien uudet tuulet vahvistavat sitä haastavaa ja jatkuvasti muuttuvaa tilannetta, mikä IT-alan yrityksillä on useita vuosia jo ollut. On lukuisia surullisia esimerkkejä siitä, miten moni yritys on markkinoiden muuttuessa hiipunut ja myös monta tarinaa, miten uudet toimijat ovat vallanneet markkinat. Toni Luhti keskittyy ALSO Expossa liiketoimintamallien muuttamisen haasteista siihen, mitä näistä epäonnistumisista voidaan oppia ja miten näitä sudenkuoppia muutoksen tiellä voidaan välttää.
Lue lisää