Channel Trends+Visions

Leading The Way with ALSO
16. maj 2024

Tilmeld dig her

HVOR OG HVORNÅR

Hold dig opdateret på information

fra vores samarbejdspartnere

ALSO Channel Trends+Visions 2024

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 16. maj 2024, kl. 10:00 - 17:00 hvor vi gentager succesen og slår dørene op til årets største IT-konference, ALSO Channel Trends+Visions. 

Konferencen afholdes i TAP1, København, hvor du har mulighed for at møde markedets førende IT-producenter, teste de nyeste produkter og blive opdateret på tidens trends inden for relevante emner såsom AI, Cybersecurity og Sustainability.

Det bliver en dag spækket med inspirerende keynote speakers, paneldebatter og networking, så du kan se frem til at få en masse ny viden og konkrete idéer til din virksomhed med hjem i bagagen.

Gå ikke glip af denne mulighed og tilmeld dig i dag!

Tilmeld dig her

MØD VORES STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

FOKUSOMRÅDER

Bliv klogere på de emner vi dykker ned i til CTV2024

Cybersecurity

Vi har noget særligt i støbeskeen til dig, hvor du kan forvente at blive opdateret på, hvilke forholdsregler der er gode at kende samt, hvad man helt konkret kan gøre for at sikre sin virksomhed eller kunder mod et potentielt cyberangreb.

AI

Alle taler om det, men hvordan udnytter man egentlig fordelene ved AI som produktivitetsværktøj på den moderne arbejdsplads? Det stiller vi skarpt på til CTV2024, hvor du som forhandler og kunde vil opnå nyttig viden omkring salg og implementering af AI.

Sustainability

Hvad er ESG, CSRD og bæredygtighed i IT, hvilke tendenser ser vi i markedet, og hvordan kommer du i gang? Vær med til CTV2024 og bliv klogere på de kommende rapporteringskrav, rådgivning om bæredygtighed i IT over for kunder og ikke mindst hvilken værdi det kan skabe.

Keynotes

Glæd dig til at møde disse spændende speakers til CTV2024

01 –

Tommy Ahlers

Investor, iværksætter og tidligere minister

Hovedscenen kl. 10:15-10:55

– 02

Jesper Langborg Jensen

CEO & ESG Advisor, Amplified Advisory

Hovedscenen kl. 13:00-13:45

03 –

Troels Johansen

Chefkonsulent, IT-Branchen

Hovedscenen kl. 13:20-13:45

– 04

Thomas Flarup

Adm. direktør, Center for Cybersikkerhed Danmark

Hovedscenen kl. 14:00-14:30

05 –

Emilie Lundblad

Director of Artificial Intelligence & Automation (CoE), Hempel A/S

Hovedscenen kl. 16:00-16:30

CHANNEL TRENDS+VISIONS 2023

Husker du sidste års CTV?

CTV 2023

Hvad enten du var med eller gik glip af CTV2023, får du her et indblik i nogle af højdepunkterne fra sidste år. Det var en spændende, indholdsrig dag, hvor gensynsglæden var stor. Vi håber på at kunne byde dig velkommen i 2024!

REGISTRER DIG NU

Udfyld formularen herunder og vær med til CTV2024

Usikker på om du kan komme?

Du kan tilføje arrangementet i din kalender her. Så kan du altid registrere dig senere, når du ved, om du kan være med til årets CTV.

Den deltagende virksomhed er forpligtet til at indberette enhver opnået økonomisk fordel til de relevante myndigheder og efterfølgende afregne denne. En økonomisk fordel beskattes ikke af ALSO A/S eller en tjenesteyder, der arbejder for ALSO A/S.

Dine persondata behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. Læs her om ALSOs vilkår og betingelser, brugsbetingelser og persondatapolitik.