Deltag i vår nya digitala mässa ALSO Spotlight, den 22 oktober 2020

Med den allra första ALSO Spotlighten fokuserar vi på moln och säkerhet. Tillsammans med dig vill vi se till att dina kunder har tillgång till produkter och lösningar som hjälper dem att möta framtidens behov. Följ med och lär dig mycket mer om möjligheterna med ALSO Cloud Marketplace, upptäck ALSOs IoT-lösningar och dyk in i en ny värld av hybridmolnlösningar. Vi garanterar att du åtminstone kommer att inspireras av helt nya affärsmöjligheter inom moln & säkerhet.

Anmäl

Kontakta våra experter

En lång rad tillverkare och ALSO-experter kommer att finnas tillgängliga hela dagen för individuell sparring och affärsutveckling.

Upplev nya spännande format för information

Registrera dig och få fri tillgång till exklusiva presentationer, praktiska träningswebinarier och live paneldiskussioner om spännande ämnen. Du får också möjlighet till en-till-en-sparring med specialister från ALSO samt från våra moln- och säkerhetstillverkare. Om tiden är knapp kan du också prioritera vår "skönhetstävling", där du på kort tid får inspiration och nya insikter från ett antal av våra tillverkare som presenterar sina senaste produkter och senaste kunskap från marknaden.

Kontakta:
Kristina Vernersson
Marketing Coordinator
Phone: +46 8633 9000
e-mail: Kristina.Vernersson@also.com