Även den minsta hindret i produktionsprocessen kan få konsekvenser för marginalen

Därför är prestandan och tillförlitligheten i arbetsstationerna avgörande. Detsamma gäller möjligheten till enkel uppgradering och konfigurering i takt med verksamhetens utvidgning.

P51 / P71

Kraftig mobil arbetsstation, perfekt för exempelvis designers, ingenjörer som behöver kraftig CPU och GPU

- P51
- P51s
- P71

P310 / P320

Kraft och stabilitet i en ISV-certifierad 1P-torn för grundläggande 3D- och 2D-arbete i CAD / CAM, webbutveckling, ekonomitjänster och hälso- och sjukvården. Högre hastighet och bättre minneskapacitet än tidigare generation. Inkluderar Intel® vPro för enklare administration.

Se urval

P410

ThinkStation® P410 har flera kärnor och mer minneskapacitet än alla andra grundläggande arbetsstationer på marknaden. Den är utformad för yrkesverksamma som vill ha standardprestanda och kraft till ett överkomligt pris.

Se urval

P510

Nästa generations standard-arbetsstation är kraftfull nog för alla typer av uppgifter och tillförlitlig nog för verksamhetskritisk användning. Det kan anpassas så att du får prestanda och användarvänlighet som du behöver, till exempel dubbel lagringsplats och fyra gånger så hög minneskapacitet som en grundläggande arbetsstation.

Se urval

P720/920

Med detta kraftfulla arbetsstation med dubbla processorer garanterar dig det allra bästa. Maskinen kan anpassas efter dina behov, och det är möjligt att hantera även de mest processorintensiva uppgifter.

Se urval