1. tillbaka

2017-maj-10 - Kista (Stockholm)

ALSO distribuerar HP Multi Jet Fusion 3D-tryckteknik i hela Europa

ALSO har fått förtroendet att distribuera HPs Jet Fusion 3D-trycklösning i hela Europa (med undantag för Storbritannien och Irland).

"Med tanke på att 3D-utskrift har definierats som ett strategiskt segment för ALSO-koncernen, är vi glada över att kunna distribuera HP Multi Jet Fusion, den mest övertygande 3D-trycktekniken som finns idag för att stödja omvandlingen från traditionell till digital tillverkning i hela Europa ", säger Gustavo Möller-Hergt, VD för ALSO Holding AG

"Vi ser fram emot att stärka vårt 20-åriga samarbete med ALSO-gruppen. Med en pålitlig och innovativ partner som fortsätter att investera i nya marknader och teknologier är vi väl positionerade för att leda marknaden, ge mervärde för kunderna och påskynda digital återvinning av tillverkning ", säger Alex Moñino, direktör för WW Marketing and Sales Strategy for 3D-utskrift, HP Inc.

HPs Multi Jet Fusion-tekniken representerar ett verkligt genombrott inom 3D-utskrift, vilket ger funktionella delar upp till 10 gånger snabbare än konkurrenskraftiga lösningar, till hälften av kostnaden. Med banbrytande innovationer låser HP upp hindren för 3D-utskrift över olika branscher - inte minst genom bidrag från starka branschpartners som arbetar inom olika discipliner på HP 3D Printing Open Platform.

ALSO kommer att börja leverera HPs Multi Jet Fusion-enheter och material, som pulver och smältmedel, under andra kvartalet 2017.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com