1. tillbaka

2017-maj-03 - Kista (Stockholm)

ALSO förenklar affärskommunikationen med BIZSKYPE

ALSO har tecknat ett avtal med Cloudx Services om att distribuera BIZSKYPE, den ledande fristående molnbaserade telefonitjänsten för Skype för företag i Europa. Som en ny tjänst på ALSO Cloud Marketplace kan BIZSKYPE driftsättas snabbt, enkelt och till en låg kostnad.

BIZSKYPE är baserad på världens snabbast växande B2B-plattform för samordnad kommunikation, Skype för företag. Lösningen tillför mervärden genom att göra det möjligt för kunderna att fritt välja sin Microsoft- och telefonileverantör. Den ger tillgång till en plattform för samordnad kommunikation för fast och mobil telefoni, omfattande tvärfunktionalitet med inbjudningar till konferenser via uppringning i Outlook samt möjlighet att ringa från valfri lokal eller webbaserad affärstillämpning. På den tekniska nivån har BIZSKYPE också fullständiga IP-växelfunktioner och affärstelefonifunktioner.

ALSO och Cloudx Services har mycket goda möjligheter att hjälpa alla europeiska teleoperatörer att ansluta sina fasta och mobila tjänster till BIZSKYPE, för att möjliggöra samtal från Skype för företag som en integrerad del av sina etablerade telefonitjänster.

"Tillsammans med Cloudx Services förnyar vi telefonväxelbranschen med en lösning som ger våra kunder större frihet och gör det möjligt för dem att tillföra värden till sina erbjudanden med minimal försäljningskostnad. Detta möjliggör ett enkelt förverkligande av möjligheten till röstsamtal oberoende av operatör, samtidigt som teleoperatörerna erbjuds att konkurrera på marknaden med det är bäst på", sade Thorlakur Thorgeirsson, ansvarig för oberoende leverantörer av molnprogramvara på ALSO.

"BIZSKYPE tillhandahåller värden till kunder, återförsäljare, distributörer och telekombolag genom enkel aktivering av Skype för företag-klienten med deras önskade teleoperatör. Nyckeln till detta är att tillföra värden från lokala och regionala teleoperatörer till den effektivaste molntjänsten för Skype för företag: BIZSKYPE. Vi ser fram emot att lansera vår tjänst på ALSO:s ledande B2B-marknadsplats", sade Jon Sjølie, vd på Cloudx Services.

BIZSKYPE är nu tillgängligt på ALSO Cloud Marketplace i Norge, Nederländerna, Belgien och Frankrike. Fler länder tillkommer snart.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com