1. tillbaka

2017-mar-21 - Kista (Stockholm)

ALSO utökar Cloud Marketplace med myCdesk Cloud Desktop & Webapps

ALSO utökar Cloud Marketplace med myCdesk™ Cloud Desktop & WebApps, en innovativ tjänst som gör det möjligt för kanalpartners att driftsätta molninfrastruktur fullständigt och automatiskt på några minuter. Med myCdesk™ Cloud Desktop & Webapps blir säker outsourcing för företag både enkel och effektiv. Kundarbetsytan i molnet är tillgänglig dygnet runt från alla typer av enheter och operativ-system, vilket främjar mobilitet, flexibilitet och samarbete.

Med myCdesk™ kan återförsäljarna fortsätta att stå i centrum för sina kunders outsourcingprojekt och hitta nya löpande intäkter i arbetet med att ge stöd för deras molntjänsttillväxt. Återförsäljarna får möjlighet att fjärradministrera sina kunder, vilket gör leveranserna snabbare och kunderna nöjdare.

"Enligt olika studier är säkerhet, mobilitet och flexibilitet viktiga utvecklingstendenser på dagens arbetsplatser. Samtidigt söker företagen kostnadsmässig flexibilitet och skalbarhet i sina IT-miljöer. Vi ser mycket positivt på vårt nya samarbete med myCdesk™, vars molntjänster kommer att utgöra ett viktigt tillskott till ALSO Cloud Marketplace", sade Aleksi Partanen, vice vd för digitala tjänster på ALSO Holding AG.

"Återförsäljarpartners använder ALSO Cloud Marketplace dagligen för att öka försäljningen av molntjänster och andelen återkommande intäkter. Eftersom det lätthanterliga med ALSO Cloud Marketplace stämmer väl överens med vår inriktning på förenklad och automatiserad leverans av tjänster ser vi fram emot vårt samarbete", sade Frédéric Sebbagh på myCdesk™.

myCdesk™ Cloud Desktop & WebApps-tjänsterna är nu tillgängliga på ALSO Cloud Marketplace.

Om du vill ha mer information om och tillgång till ALSO Cloud Marketplace gå till: www.alsocloud.se

Kontakt: David Treiberg Business Unit Manager, ALSO Sweden AB

Telefon: 0768-34 00 15

E-post: david.treiberg@also.com

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com