1. tillbaka

2017-mar-02 - Kista (Stockholm)

ALSO lanserar LiveArena på ALSO Cloud Marketplace

Med LiveArena Broadcast kan företag skapa och tillhandahålla en egen onlinebaserad TV-kanal. Med LiveArena Broadcast kan företagens innehåll användas på ett mycket kraftfullt sätt genom att det blir enkelt och kostnadseffektivt att producera och hantera allt relevant innehåll på en och samma plats – från direktsända evenemang till förproducerat videoinnehåll – och schemalägga det för kundens TV-kanaler så att det kan strömmas till tittare på alla plattformar.

Dagens tittare vill ha personlig anpassning på alla enheter. Därför har LiveArena Broadcast lätthanterliga och enkelt konfigurerbara innehållsportaler som gör att kunderna kan personanpassa sina kanaler. Med hjälp av mobilappar för iOS, Android och Windows kan tittarna få tillgång till kundens TV-kanal på valfri enhet.

"Vi ser LiveArena som ett mycket spännande tillskott till ALSO Cloud Marketplace. Digital marknadsföring och innehållsdelning blir allt viktigare för företagen, från små och medelstora företag till större koncerner, och vi vill ge våra partners möjlighet att hjälpa sina kunder inom detta område", sade David Treiberg, Business Unit Manager, Software på ALSO Sweden AB

"Vi är stolta över att samarbeta med ALSO. Tillsammans med dem och deras partners kommer vi att förändra det sätt på vilket företag och organisationer av alla storlekar kommunicerar genom att göra det möjligt för alla att ha en egen TV-kanal", sade Anders Nilsson, vd för LiveArena.

LiveArena är nu tillgängligt på ALSO Cloud Marketplace. För mer information besök: www.alsocloud.se

Kontakt:

David Treiberg

Country Manager

Telefon: 0768-34 00 15

E-post: david.treiberg@also.com

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com