1. Nazaj

Uprava Podjetja

Vodstvo podjetja ALSO Slovenia d.o.o.

Z usposobljenim in učinkovitim vodstvom si podjetje ALSO Slovenia d.o.o. močno prizadeva uresničiti interese zaposlenih, strank in poslovnih partnerjev.

Ole Eklund

Član uprave skupine ALSO Group, ki je kot poslovni podpredsednik od julija 2015 odgovoren za Severno in Vzhodno Evropo. Do decembra 2015 je bil generalni direktor podjetja ALSO A/S na Danskem.

Kariera

Vodja prodaje za Skandinavijo v podjetju ALSO A/S Taastrup. Pred tem je bil direktor različnih danskih podjetij iz panoge informacijskih tehnologij, vključno s podjetji Ingram Micro A/S, Magirus Nordic A/S in Avnet Technology Solutions.

Izobrazba

Diplomiral je iz vodenja poslovanja in trženja na poslovni šoli v Kopenhagnu. Prav tako je zaključil diplomski program iz izobraževanja na univerzi University College KDAS v danskem Skovlundu.

Druge aktivnosti in interesi

Predsednik upravnega odbora podjetja Prolog Development Center A/Sv Kopenhagnu in član uprave zveze danske panoge informacijskih tehnologij v Kopenhagnu.

Stane Brlečič

Regionalni direktor za Vzhodno Evropo v ALSO Group, od januarja 2015.

Kariera

Do leta 2014 je bil vodja skupine za distribucijo potrošnega materiala za centralno in vzhodno Evropo pri podjetju Hewlett Packard. Pred tem je bil generalni direktor podjetja SRC Infonet d.o.o. v Kranju. Po študiju je opravljal različne vodstvene funkcije v podjetju SRC d.o.o. v Ljubljani

Izobrazba

Univerzitetni diplomirani ekonomist, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani, Slovenija.

Druge dejavnosti in interesi

-