1. Nazaj

28.9.2020 -

SPOTLIGHT dogodek na novih platformah

ALSO Slovenija bo 22. oktobra 2020 organiziral drugi virtualni sejem v letošnjem letu. Osrednja pozornost dogodka, imenovanega SPOTLIGHT, bo namenjena storitvam v oblaku in varnosti. Od ALSO Cloud Marketplace z množico funkcionalnosti in različnimi programskimi aplikacijami do izdelkov IoT, pripravljenih za prodajalce, vključene v ponovno prodajo za vstop v to najnovejšo tehnologijo, od hibridnih rešitev v oblaku do Streaming (prenosov), Gaming (iger) in cybersecurity (kibernetske varnosti) – ALSO SPOTLIGHT nudi informacije o vseh tematikah, za katere se bo zanimal v prihodnost usmerjeni kupec.

Dogodek, ki v celoti temelji na Microsoft Teams, bo vključeval dogodke v živo, spletne seminarje, okrogle mize in strokovne pogovore. Obstajajo celo načrti za »lepotno tekmovanje«, kjer bodo manjši neodvisni prodajalci programske opreme dobili priložnost, da obiskovalcem v 5-minutnih predstavitvah na kratko opišejo svoje aplikacije. Gustavo Möller-Hergt, predsednik uprave ALSO Holding AG (SIX: ALSN): »Zelo smo veseli, da bomo lahko te oblike prenesli kot lokalni dogodek in z našimi lokalnimi strokovnjaki v družbe ALSO in v vsako izmed držav, kjer poslujemo. Ena izmed najbolj zanimivih značilnosti dogodka je možnost udeležencev, da neposredno vzpostavijo medsebojne stike in stike z našimi prodajalci. To je področje, kjer bo oživela naša vizija ekosistema ALSO.«

Sodelujoči prodajalci predstavljajo globalno zastopana podjetja kot je Microsoft in lokalne neodvisne prodajalce programske opreme, kot sta Veeam, Kaspersky in Vade Secure.

Udeležba bo brezplačna in dogodek si lahko ogledajo vsi partnerji delujoči v informacijski in komunikacijski industriji.