1. Nazaj

25.04.2018

Trgovina ALSO Cloud Marketplace dodaja funkcije za zaščito podatkov podjetja Acronis

Družba ALSO v trgovino ALSO Cloud Marketplace dodaja Acronisovo novo in izboljšano varnostno kopiranje in dodatne storitve. Z njimi želi neposrednim partnerjem omogočiti, da bi njihove stranke dostopale do celotne ponudbe zaščite podatkov in fleksibilnih storitev v oblaku.

Družba ALSO, katere partnerstvo s podjetjem Acronis se je začelo davnega leta 2010, ponovno lansira storitve Acronisove izboljšane zaščite podatkov, ki vključujejo globljo in bolj premišljeno integracijo, katere rezultat je popolnoma nova stopnja kakovosti in fleksibilnosti storitev. Acronisov podatkovni oblak zagotavlja uporabnikom namizij in uporabnikom v pisarni varen dostop do datotek, sinhronizacijo in skupno rabo, s celovito in preprosto uporabo ter varnim gostovanjem v oblaku. Ker poskušajo podjetja zadovoljiti zahteve po najhitrejšem možnem sprejemljivem času brez podatkov, vlagajo v varne in pragmatične naložbe v vnovično vzpostavitev po katastrofi, zdaj pa se lahko zanesejo tudi na Acronisovo storitev Disaster Recovery-as-a-Service, neposredno iz trgovine Cloud Marketplace.

»Veseli nas, da lahko Acronisovo inovativno varnostno kopiranje in storitve v oblaku integriramo v trgovino Cloud Marketplace. S funkcijami, ki jih ponujata Acronisov podatkovni oblak in njegova storitev vnovične vzpostavitve po katastrofi (DRaaS), lahko naši posredniki z uporabo varnega prenosa podatkov, vrhunske zaščite podatkov in progresivnih storitev v oblaku dosežejo povečanje prihodka in zmanjšajo odpovedi strank,« je povedal Leo Wiegel, vodja evropskega oblaka pri ALSO Cloud Oy.

»Podjetje Acronis je ponosno, da je del trgovine ALSO Cloud Marketplace, ki ponuja preprost način zagotavljanja inovativnih rešitev za podjetja, ki potrebujejo zanesljivega in preverjenega ponudnika storitev v oblaku. Acronisov podatkovni oblak in njegova storitev vnovične vzpostavitve po katastrofi (DRaaS) sta odličen dodatek k obstoječi ponudbi platforme,« je povedal Jan-Jaap Jager, glavni finančnik pri podjetju Acronis.

Acronisove izboljšane storitve za zaščito podatkov so zdaj na voljo v trgovini ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Vaš kontakt za vsa vprašanja medijev:

Manuela Rost-Hein
Ketchum Pleon
+49 211 95412160
also.press@ketchumpleon.com