1. Nazaj

10.01.2018

ALSO razširja storitev v trgovini Cloud Marketplace s programom DocumentBox

Družba ALSO razširja ponudbo v trgovini Cloud Marketplace s programom DocumentBox podjetja PRONET Kranj, ki predstavlja inovativno rešitev za poenostavljanje zajema podatkov, e-arhiviranje in obdelavo dokumentov. Z uporabo programa DocumentBox se dokumenti uporabnikov samodejno obdelajo in prenesejo v računovodsko aplikacijo brez ročnega vnosa, kar izboljša učinkovitost in rezultate poslovanja.

Sistem ekstrakcije podatkov z uporabo umetne inteligence (The Artificial Intelligence Data Extraction System, AIDE) zagotavlja samodejno zajemanje in shranjevanje podatkov v e-arhivu. Uporabniki imajo še vedno možnost, da vse prejete dokumente potrdijo in pred vložitvijo plačilnih nalogov zagotovijo njihovo pravilnost. Poleg tega je program DocumentBox popolnoma združljiv z večino računovodskih sistemov, tako da uporabnikom ni treba zamenjati že obstoječega računovodskega programa.

»Glavni cilj trgovine Cloud Marketplace družbe ALSO je optimizacija dela naših strank. Naše novo sodelovanje s podjetjem PRONET Kranj bo našim neposrednim partnerjem zagotovilo dodatno orodje, ki bo njihovim strankam pomagalo odpraviti ponavljajoče se administrativne naloge. Veselimo se sodelovanja, da bomo tako razširili prednosti zajema avtomatiziranih podatkov na stranke v Evropi,« pravi Thorlakur Thorgeirsson, vodja vertikalnih storitev v oblaku družbe ALSO.

»Veseli nas, da smo se povezali z družbo ALSO in v trgovini Cloud Marketplace ponudili program DocumentBox, kar nam bo omogočilo hitro doseganje novih strank. Več podjetjem bo pomagal opravljati naloge, ki so jih opravljali ročno, ter jim tako prihranil čas, da se bodo lahko osredotočili na bistvo svojega poslovanja,« pravi Anže Štembergar Zupan, direktor trženja pri podjetju PRONET, Kranj, d.o.o.

Kontakt

Vaš kontakt za vsa vprašanja medijev:

Simon Hertwig
Brunswick Group GmbH
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com