1. Nazaj

27.06.2017

Družba ALSO poenostavlja upravljanje informacij s sistemom Therefore™ Online SMB

V sodelovanju s podjetjem Canon Europe družba ALSO širi svojo ponudbo v trgovini Cloud Marketplace s sistemom za upravljanje informacij Therefore™ Online SMB, ki predstavlja preprosto in elegantno rešitev za upravljanje informacij v oblaku, ki enostavno shrani in pridobi podatke in dokumente, ključne za podjetje. Z netežavnim upravljanjem, ki je enostavno za implementacijo in še lažje za uporabo, sistem Therefore™ Online SMB pomaga podjetjem vseh velikosti in iz vseh industrijskih panog spodbujati učinkovitost ter povečati varnost in dostopnost njihovih dokumentov.

Sistem Therefore™ je konfiguriran vnaprej in se lahko uporabi takoj. Podjetjem z varnim in organiziranim sistemom omogoča hitro shranjevanje in pridobivanje ključnih informacij. Ker so bile upoštevane zahteve po mobilnosti, se lahko do dokumentov dostopa in se jih ureja od koder koli z združljivim pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom.

»Tako smo na učinkovit način premostili vrzel med fizičnimi proizvodi in storitvami v oblaku ter ponudili rešitve, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Zaradi tega nas veseli, da lahko naznanimo širitev sodelovanja s podjetjem Canon, ki bo v trgovino ALSO Cloud Marketplace vključilo sistem Therefore™,« je povedal Thorlakur Thorgeirsson, vodja za neodvisne ponudnike programske opreme v oblaku družbe ALSO.

»Naš cilj je zagotavljati preprosto in učinkovito upravljanje informacij, ki bo strankam omogočalo udobno in varno uporabo informacij, ki so za podjetja ključne. Prepričani smo, da lahko z uporabo naše najsodobnejše platforme, ki temelji na oblaku, zagotovimo preprosto in zanesljivo rešitev. Veselimo se, da bomo svojo storitev prek podjetja Canon in sodelovanja z družbo ALSO lahko predstavili večjemu številu kupcev,« je povedal Michael Lebeda, izvršni direktor korporacije Therefore.

Sistem Therefore™ Online SMB je že na voljo v ALSO Cloud Marketplace obiščite http://marketplace.also.si.

Kontakt

Vaš kontakt za vsa vprašanja medijev:

Simon Hertwig
Brunswick Group GmbH
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com