1. Nazaj

04.01.2017

Družba ALSO začenja sodelovanje s Skupino stroka.si

Družba ALSO se je povezala s Skupino stroka.si, prvim slovenskim partnerjem, ki je v trgovini ALSO Cloud Marketplace prepoznal strateško pomembnost. Trgovina Cloud Marketplace se širi in bo vključevala podpis Signature 365 Skupine stroka.si; gre za rešitev, ki omogoča urejanje podpisov zaposlenih prek ene administratorske konzole, pripomore k enotni podobi podjetja in poveča produktivnost.

Poleg predstavitve osnovnih podatkov o zaposlenih ima lahko e-poštni podpis tudi druge elemente, vključno s kontaktnimi informacijami, reklamnimi pasicami ter oglaševalnimi sporočili in slogani podjetja. Za namestitev aplikacije Signature 365 podjetja potrebujejo le Outlook 2013 (ali novejšo različico) in internetno povezavo. Ker ni nobenih posebnih infrastrukturnih zahtev, sta uporabljanje in upravljanje aplikacije preprosta.

»Z uvedbo vrhunskih dodatkov za programsko opremo Office 365 v trgovino ALSO Cloud Marketplace omogočamo svoji rastoči mreži strank, da zagotavlja dodano vrednost svojim uporabnikom. Skupina stroka.si bo prvo slovensko podjetje, ki bo predstavilo svoje rešitve v trgovini Cloud Marketplace in v čast nam je, da so postali naš partner,« je povedal Thorlakur Thorgeirsson, vodja za neodvisne ponudnike programske opreme v oblaku v družbi ALSO.

»Potem ko smo uspešno sodelovali z družbo ALSO pri prodaji Microsoftovih rešitev, ki so temeljile na oblaku prek trgovine ALSO Cloud Marketplace, smo se odločili za uporabo njihovega dodatnega kanala, s katerim lahko partnerjem ponudimo nabor lastnih hitrih in učinkovitih rešitev – Solutions 365. Veseli nas, da delamo z družbo ALSO in tako svoje rešitve ponujamo strankam po Sloveniji in drugod po svetu,« je povedal Marcel Škerjanc, izvršni direktor Skupine stroka.si.

Aplikacija Signature 365 je že na voljo v trgovini ALSO Cloud Marketplace.

Za dodatne informacije in dostop do trgovine ALSO Cloud Marketplace obiščite http://marketplace.also.si.

Kontakt

Vaš kontakt za vsa vprašanja medijev:

Simon Hertwig
Brunswick Group GmbH
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com