Ta din bedrift til nye høyder med ALSO Spotlight

Med den første ALSO Spotlight 2020, som vil ha et fokus på sky og sikkerhet, kan du utvikle og forbedre virksomheten din og utnytte de mange mulighetene som finnes i skyen! Gi kundene dine produkter, tjenester og løsninger som gjør at de er med på utviklingen og er sikret for fremtiden. Lær mer om ALSO Cloud Marketplace, oppdag ALSO sine IoT-løsninger og dykk inn i en ny verden av Hybrid Cloud-løsninger. Vi garanterer at du kommer til å bli inspirert og finne nye forretningsmuligheter innen sky og sikkerhet.

Meld deg på

Kontakt våre eksperter

Bare ta kontakt via Teams - forskjellige leverandører og ALSO-eksperter er tilgjengelig for deg hele dagen. Snakk med dem om dine individuelle krav og utfordringer under presentasjonene eller i en-til-en-møter.

Opplev nye spennende formater for å motta informasjon

Registrer deg og få tilgang til eksklusive presentasjoner, webinarer med praktiske demoer om nye produkter og ekspertsamtaler med live diskusjoner mellom deltakerne. Du får også muligheten til en-til-en samtaler med leverandører, ALSO eksperter og andre besøkende for å dele erfaringer. Har du problemer med å finne tid? Ta en titt på "Beauty Contest", hvor en rekke leverandører vil legge frem korte pitcher rundt deres produkter og i etterkant er det mulig å nå ut direkte til dem.

Kontakt:
Trine Karlsson
Software Marketing Assistant
Telefon: +47 9807 5393
e-post: Trine.Karlsson@also.com