UTVIDER OGSÅ ALSO SKYMARKEDSPLASS TIL Å INNEHOLDE CLOUDMIGRATOR365

Inkludert med hver Office 365 bestilling ut juni!

ALSO utvider sitt tilbud i ALSO Skymarkedsplass til å inkludere CloudMigrator365, den ledende programvaren for migrasjonsløsninger for bedrifter. Med CloudMigrator365, kan bedriftens data og e-poster uproblematisk, raskt og sikkert overføres fra hvilken som helst plattform til Microsoft Office 365. For lanseringen av det nye verktøyet vil forhandlere få CloudMigrator365 som medfølgende gave med alle Office 365 bestillinger på ALSO Skymarkedsplass.

Om dataene tidligere ble forvaltet med On-Premise, Google Drive, Box eller Dropbox er helt irrelevant for overgangen takket være CloudMigrator365. Med bare noen få klikk kan administratoren migrere flere konti til skyen (Office 365). Ved å bruke programvareløsningen, vil personalkostnadene i migreringsfasen reduseres til et minimum, og det arbeidet som tidligere måtte gjøres manuelt er automatisert.

Hittil har CloudMigrator365 bidratt til at mer enn tre millioner brukere er i stand til å gjennomføre en vellykket migrering fra deres nåværende miljø til Microsoft Office 365. Lisensiering foregår utelukkende i henhold til "pris per bruker / postkasse", uten tids- eller volummessige begrensninger.

Michael Gericks, lederen for Digitale Tjenester hos ALSO Tyskland sier: “Cloudmigrator365 er en reell merverdi for selgere som ønsker å bringe sine bedriftskunder inn i skyen. I stedet for å gå "til fots", migreres flere kontoer automatisk og jevnt til skyen samtidig med bare noen få klikk.”

ALSO Cloud Team har mer detaljert informasjon om ALSO Skymarkedsplassen og produktene som tilbys der for interesserte forhandlere hos Software.norge@also.com.

Lenke til ALSO Skymarkedsplassen: http://www.also.cloud