1. tilbake

29.des.2016 - Stokke

ALSO inngår partnerskap med Sundown AI for å gjøre bedrifter smartere

ALSO og Sundown AI går sammen om å bringe AI (Artificial Intelligence – kunstig intelligens) ut til europeiske bedrifter. Med Sundown AI i ALSO Cloud Marketplace blir ny avansert teknologi tilgjengelig for å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å kutte kostnader, øke produktiviteten og gjøre kundene mer fornøyde.

Sundowns produkt er Chloe, et program med kunstig intelligens drevet av algoritmer og maskinell læring, som kan svare på repetitive spørsmål i e-poster, tekstmeldinger, chatter og sosiale medier. Ved å automatisere kundeservice og salg hjelper Chloe eksisterende bedrifter å vokse. Programmet er i stand til å lære av sin erfaring og blir dermed smartere over tid.

«Vårt mål er å sikre at vår nettsky-portefølje forsyner våre kunder med de riktige verktøyene for å oppnå maksimal suksess. Sundown AI er et glitrende eksempel på hvordan kunder kan utnytte moderne kunstig intelligens for å heve produktiviteten og senke kostnadene samtidig som kundetilfredsheten øker. Vi ser frem til vårt samarbeid med Sundown AI for å kunne levere nye tjenester til kundene våre,» sa Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager for ALSO.

«ALSOs forpliktelse til å ta i bruk nettsky-tjenester og innovative teknologier gjør dem til en ideell partner for å fremme og distribuere vår AI-teknologi. Vi er stolte av å kunne utvide vårt tilbud gjennom deres nettverk og kanalpartnere. Vår kunstig intelligens-teknologi vil gi kunder over hele Europa de verktøyene de trenger for å levere kundeservice og ytelser på aller høyeste nivå,» sa Fabio Cardenas, President for Sundown AI.

Sundown Al-tjenester er nå tilgjengelige på ALSO Cloud Marketplace.

For mer informasjon og tilgang til ALSO Cloud Marketplace, gå til www.alsocloud.no .

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com