1. tilbake

29.des.2016 - Stokke

ALSO Cloud Marketplace lanserer Backup Vault i Azure for hele Europa

Det har aldri vært enklere å bestille sikkerhetskopiering fra skyløsningen Microsoft Azure. Nå kan du gjøre det direkte fra ALSO Cloud Marketplace. Med helautomatisert back-end-leveranser og ferdige konfigurasjoner hjelper ALSO kanalpartnerne med å sette fart på nettskymigrasjonen tvers over Europa.

Noen av de enkleste måtene å komme i gang med nettskytjenester er å bruke Azure cloud-plattformen som et backupmiljø eller et sekundært lagringssted for virksomhetskritiske data. Med ALSOs Backup Vault i Azure kan servicepartnere starte sin ferd gjennom nettskyen med liten eller ingen teknisk kunnskap, på under to minutter.

«Alle bedrifter uansett størrelse er opptatt av virksomhetens sikkerhet, datasikkerheten og påliteligheten ved sin nettskyplattform. Microsoft Azure-plattformen er en perfekt løsning for bedrifter av alle størrelser. Vår oppgave som en løsningsformidler er å sette våre kanalpartnere i stand til å starte nettskyvirksomheten med minst mulig plunder og heft. Vi arbeider hver dag for å senke terskelen for våre partnere, så de kan tre inn på dette hurtigvoksende forretningsområdet,» sa Gustavo Möller-Hergt, CEO for ALSO Holding AG.

Microsoft Azure-nettskyplattformen overholder flere standarder for datasikkerhet og personvern i nettskyen, som ISO 27018 og flere andre, som vitner om den innsatsen og investeringen som Microsoft har gjort for å skape et pålitelig og sikkert miljø for bedrifter i alle segmenter.

For mer informasjon og tilgang til ALSO Cloud Marketplace, gå til www.alsocloud.no .

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com