1. tilbake

Hva sier de ansatte

Ved ALSO-konsernets hovedkontor i Sveits, eller et ALSO-selskap i Europa, har flere enn 3520 dedikerte ansatte med 50 ulike nasjonaliteter valgt ALSO som sin arbeidsgiver.

Anette Roggert

Customer Care Representative (Norge)

«ALSO er et selskap som har et svært godt omdømme i markedet takket være fokus på høy kvalitet i alle ledd. Jeg er stolt av å tilhøre et selskap som hele tiden søker forbedringer, som har fornøyde kunder og som samarbeider godt med leverandører av de beste merkevarene.»

Thorlakur Thorgeirsson

Project Manager Digitalization (Norge)

«Etter 10 år og 5 stillinger i ALSO, har jeg hatt en svært spennende karriere. Den har vært fylt med nye utfordringer rundt hvert hjørne og jeg har møtt mange interessante mennesker på veien. Jeg synes også det er interessant å jobbe i et selskap som ligger i front av den teknologiske utviklingen.»

Nicole Moreno

Customer Care (Sveits)

«Jeg veileder traineene under deres første tid hos ALSO, og lærer dem opp i kundepleie med entusiasme og forpliktelse.»

Ivo Murer

Sales Manager (Sveits)

«Kvalitet er aldri en tilfeldighet. Det er alltid et resultat av ambisiøse mål, ærlig innsats, intelligent arbeidsflyt og kvalifisert implementering.»

Stefanie Ullrich

Webdesign (Tyskland)

«Hos ALSO er det mulig å komme med innspill og være kreativ. Dette sikrer at hvert prosjekt er en helt ny utfordring med helt nye løsninger. Denne måten å arbeide på er morsom, motiverende og ekstremt givende.»

Simon Lahner

Focus Sales Manager (Østerrike)

«Det er veldig viktig for oss at kundene er fornøyde. Vi er alltid rede til å møte deres forventninger eller til og med overgå dem.»