NYHET!

ThinkSystem er Lenovos nye serverportefølje
basert på Intel Purley / Skylake. Konseptet er
konstuert for å møte dagens og morgendagens krav til det softwaredefinerte datasenteret.

Dette er den største lanseringen noen sinne for Lenovo, og omfatter 14 nye servere, 7 nye lagringsprodukter og 5 nye Rack Switcher.

Les mer om de nye modellene på Lenovo.no
3D-katalog av Lenovos serverportefølje
Spør Lenovo-teamet i ALSO om ThinkSystem


Servere i verdensklasse!

Driv virksomheten fremover med en server som er tilpasset dine behov. Reduser kostnadene og kompleksiteten ved
å investere i et system som håndterer dagens arbeidsmengde og som kan utvides for å imøtekomme fremtidig vekst.

Tower

Lenovo Tower-servere har all kraften du trenger i en liten pakke!

Bransjeledende pålitelighet, skalerbarhet og ytelse.

Bli bedre kjent med de ulike Tower-modellene:

Lenovo ThinkServer TS150 er en perfekt førstegangsserver for små og mellomstore bedrifter, eksterne kontorer, filialer og butikker. Den bruker de nyeste teknologiene og tilfører kraften bedrifter trenger. Intel® Xeon® E3-1200 v5-prosessorene har opptil fire kjerner, integrerte grafikkort og støtte for 64 GB DDR4-minne på 2133 MHz. Denne funksjonaliteten gjør at du kan kjøre større oppgaver opptil 20 % raskere enn før, og også virtuelle maskiner (VM-er) for å få en mer effektiv serverbruk. Den innebygde Intel AMT-teknologien (Active Management Technology) i

TS150 gir brukervennlige, bransjestandardiserte administrasjonsverktøy for ekstern overvåking, oppdateringer og reparasjoner. TS150 har mye høyere ytelse enn en god stasjonær PC kan tilby, til omtrent samme pris.

I tillegg til kraftige Intel® Xeon® E3-prosessorer fås TS150 også med Core® i3-, Pentium®- og Celeron®-prosessorer som passer mindre budsjetter. Blant de fleksible lagringsløsningene er 5,25" optiske stasjoner / båndstasjoner, 3,5" harddisker og 2,5" harddisker/SSD-er. Opptil 24 TB intern lagring i bedriftsklassen støtter lagringskrevende arbeidsoppgaver – som kontorprogrammer, web-, e-post- og arkiverings-/utskriftstjenester – og gir kapasitet for vekst. Integrert programvare-RAID 0/1/10/5, som kan oppgraderes til maskinvare-RAID på basisnivå, og EEC-minne (Error Correcting Code) styrker oppetiden. Flere serveroperativsystemer støttes, og støtten for klientoperativsystem gir mulighet for bruk i butikker/kasser.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse

TS460 er blandt de mest fleksible og best priset tårnservere på markedet. Den tilbyr enterprise-class pålitelighet og er enkel å administrere. Dette gir reduserte kostnader med minimal nedetid samt økt ytelse og raskere dataoverføringshastighet for dine forretningsapplikasjoner.

Fleksibel og skalerbar

Full CPU støtte (helt opp til Intel® Xeon® processor E3-1280v5) og redundante 450W strømforsyninger gjør TS460 til en fleksibel og skalerbar server, som finnes i konfigursjonene 4x 3,5", 8x 3,5 "eller 16 x 2,5" harddisker. I tillegg gir den enterprise-class storage og RAID support. Dette er den første tårnserveren som støtter intern M.2 lagring og er av de beste lagringskapasiteter innen 1-socket servere.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

Med Lenovo® ThinkServer® TD350 kan du få tilstrekkelig høy ytelse og lagringskapasitet uten å investere i en rack-infrastruktur.

Denne nye gulvmodellen har nesten tre ganger så høy minnekapasitet som tidligere generasjoners tårnservere, opptil 1TB, og en enestående dobling av lagringskapasiteten, opptil 120 TB. Du kan også velge å legge inn to interne M2-halvlederstasjoner (SSD-er) i bedriftsklasse for å få en ekstra trygg oppstart. Alle disse funksjonene innebærer til syvende og sist bedre lønnsomhet for bedriften din.

Med ekstern tilgang og åpne industristandarder er ThinkServer TD350 er en ideell tårnserver for alle slags miljøer, enten den skal brukes til kontoroppgaver eller som en del av datasenteret. Designen er ENERGY STAR-kompatibel med høyeffektiv strømforsyning som reduserer driftsutgiftene, og den kan kjøre sammenhengende ved 45° Celsius uten tidsbegrensing og uten at det påvirker påliteligheten. TD350 er lett å sette opp, nesten lydløs på bare 37 desibel, og leverer like mye kraft som fra en rack-server i forretningsklassen selv om den er på størrelse med en liten tårnserver.

TD350 har en fleksibel konfigurasjon som gjør det svært lett å tilpasse den. Mulighetene for intern utvidelse gjør at den kan vokse med bedriftens behov over tid, slik at du beskytter investeringen din, reduserer de totale kostnadene og får mer igjen for investeringen. Installasjon og oppgraderinger er enkle og kan gjøres uten verktøy for 95 % av de delene som kunden selv kan bytte ut. Du kan øke kapasiteten fra 5 fastmonterte SATA harddisker og 2 innebygde nettverksporter til 32 hot-swap-harddisker, RAID-kort og flere 10GbE nettverksporter på et øyeblikk. Småbedriften kan først investere i TD350 som støtte til enkel fil- og utskriftshåndtering, og på et senere tidspunkt kan du oppgradere systemet og få støtte til mer komplekse forretningsanalyser og større databaser.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

Rack

Balansert design. Bygget for profesjonelle. Allsidige plattformer for forretningskritiske arbeidsbelastninger over hele verden. Lenovo rack servere er kraftige, energieffektive og svært allsidige!

Bli bedre kjent med de ulike Rack-modellene:

RS160 er en utmerket basisserver for bedrifter i vekst. Med kraftige Intel®-prosessorer og lagring/nettverk i bedriftsklassen støtter den datahastigheter på opptil 12 Gb/s og har dobbelt så mye minne og 33 prosent større intern lagringskapasitet enn forgjengeren.

Innebygd verdi og fleksibilitet

RS160 tilbys med et komplett utvalg av kraftige Intel-prosessorer, fra Celeron til Xeon®, og opptil 64 GB DDR4-minne. Den er fleksibel i bruk, med støtte for flere lagringstyper og formfaktorer, inkludert opptil 16 TB internt minne og 32 GB M.2-disker for ytterligere skalerbarhet. Flere serveroperativsystemer er tilgjengelige, og racket fås med 2- og 4-stolpers skinner for rack-montering.

Kundevennlig

Lenovo-servere rangeres stadig som de mest pålitelige x86-serverne på markedet, og har den høyeste kundetilfredsstillelsen. RS160 er ikke noe unntak. Den lave kabinettdybden gir bedre luftstrømning i racket, og strømforsyningen er 80 Plus Gold-sertifisert. Brukervennlige Lenovo XClarity-verktøy for systemadministrasjon tilfører pålitelighet og administrasjonsmuligheter i bedriftsklassen og reduserer kostnader og nedetid. Dette er de samme verktøyene som brukes i Lenovos avanserte, tosoklers rack-systemer.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

Lenovo ThinkServer RD350 er fullspekket med de funksjoner du trenger i en slank 1U-design. Opptil to Intel® Xeon®-prosessorer fra E5-2600 v3-serien sørger for overlegen ytelse slik at de ansatte holde produktiviteten oppe. Med stabile funksjoner som hot-swap harddisker, innebygget RAID og hot-swap / redundante strømforsyninger kan du være trygg på at dataene dine er trygge og systemet kjører stabilt.

Innebygd verdi

På serverområdet betyr verdi, at du får en rekke omfattende funksjoner til en riktig god pris. Dette får du med ThinkServer RD350. De nyeste Intel® Xeon®-prosessorene sammen med neste generasjons DDR4-minne som gir en høyere ytelse enn tidligere generasjoner. Med DDR4 får du over 50 prosent høyere ytelse, og du sparer opptil 50 prosent strøm i forhold til tidligere generasjoners minne. Her er også rikelig med lagringsplass med støtte for opptil åtte hot-swap-harddisker.

Nye adminstrasjonsverktøy

En serie nye, intuitive administrasjonsverktøy gjør, at du får mest mulig ut av ThinkServer-systemene dine. Disse verktøyene er gjennomgående redesignet til neste generasjons ThinkServer-systemer. De kan hjelpe deg med å øke produktiviteten, redusere driftskostnadene og redusere de totale kostnadene. Det medfølger egne verktøy til konfigurering og oppstart, energiforvaltning og strømstyringsplan. ThinkServer System Manager kan brukes til å fjernstyre serverne på en sikker måte via en nettleser. Til RD350 får du også tilbud om Partner Packs (plug-in moduler) for Microsoft og VMware, slik at du kan velge om du vil fortsette bruke de administratorverktøyene du allerede har, eller om du vil prøve våre – mange av dem koster ikke noe ekstra.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

RD450 kommer med inntil 2 av de nyeste Intel® Xeon® prosessorene i E5-2600 v4-serien og har dermed inntil hele 28 prosessorkjerner. Den har 16 minnespor og støtter inntil 1TB minne, noe som er dobbelt så mye som forrige generasjon. Den har også DDR4-minne som gir inntil 50% ytelsesøkning og inntil 45% lavere strømforbruk enn DDR3, for raskere applikasjoner og bedre energieffektivitet.

Rikelig med lagring

ThinkServer RD450 har høy lagringskapasitet og fleksibel konfigurering som gir muligheten til å sette sammen nettopp det systemet du trenger. Doble SD-kort er også tilgjengelig, spesielt boot av hypervisor uten bruk av disker. ThinkServer AnyRAID-teknologien gir deg et utvalg av RAID-kort som ikke krever bruk av PCIe-kortplass.

Enkel drift

Med Lenovo XClarity, et av de beste tilgjengelige driftsverktøyene, kan man overvåke og sette opp varsling i tilfelle feil, og få full oversikt over systemene og deres innhold og status. Det finnes til og med en mobil app for Android og iOS som lar deg styre det hele fra mobilen.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

Rackserveren Lenovo System x3550 M5 er en kompakt, allsidig 1U-rackserver med to kontakter. Den støtter nesten hvilken som helst arbeidsbelastning som kommer fra infrastrukturen, tung databehandling (HPC), nettskyen eller «big data»-behandling, og den gjør det med overlegen ytelse på sikkerhet, effektivitet og pålitelighet. x3550 M5 har usedvanlig høy ytelse med opptil to av de nyeste Xeon-prosessorversjonene fra produktfamiliene E5-2620 og E5-2640 med et raskere og mer energieffektivt TruDDR4-minne. Det er plass til opptil 12 harddisker i et imponerende utvalg av størrelser og typer.

Pålitelighet i verdensklasse

System x servere er de mest pålitelige x86-servere i bransjen*. Diagnoseverktøy som Predictive Failure Analysis gir proaktiv monitorering av serverkomponenter, og hjelper deg å redusere ikke-planlagt nedetid ved å varsle feil inntil 48 timer før de skjer.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

*) I følge ITIC 2014 - 2015 Global Server Hardware, Server OS Reliability Report

Denne nye, kraftfulle og allsidige rack-serveren, Lenovo System x3650 M5 med 2U 2-socket, kan brukes til en enda høyere arbeidsbelastning, døgnet rundt, og du får raskere overblikk over forretningen. Intel Xeon-prosessorene fra produktfamilien E5-2600 med 2-sockets lagringskapasitet er ledende i bransjen, og med x3650 M5 kan du også få fart på bedriften. Du kan velge mellom et imponerende utvalg av lagringskonfigureringer (inntil 28 disker) som optimerer forskjellige arbeidsoppgaver, fra nettsky til «big data».

Pålitelighet i verdensklasse

System x servere er de mest pålitelige x86-servere i bransjen*. Diagnoseverktøy som Predictive Failure Analysis gir proaktiv monitorering av serverkomponenter, og hjelper deg å redusere ikke-planlagt nedetid ved å varsle feil inntil 48 timer før de skjer.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

*) I følge ITIC 2014 - 2015 Global Server Hardware, Server OS Reliability ReportSpør oss om Lenovo server

Jon Berger
Product Manager, Lenovo server

Direkte: +47 6711 4078
Mobil: +47 4002 0418
E-post

Thomas Hansen
Product Manager, Lenovo server

Direkte: +47 6711 4021
Mobil: +47 9810 5948
E-post