1. tilbake


Elitebook 7xx/8xx G4-serien

- Sikkerhet, enkel administrasjon og høy ytelse i et ultratynt design

Høy ytelse i et lekkert design

En kombinasjon av høy ytelse, lang levetid på batteriet og slankt design, med de nyeste 7. generasjon Intel® Core™ og AMD Bristol Ridge prosessorer, opp til 35GB DDR4 minne og mulighet for to interne harddiskmoduler. Kundene dine vil elske at vi har valgt å beholde designet, så det er 100 % identisk med forrige generasjon.

La kabler og adaptere bli hjemme

Innebygde porter i full størrelse, som VGA, Display Port™, RJ-45, og enterprise docking, får du en fin trådløs tilkobling.

Samarbeid effektivt

Du får skarphet og klarhet i videomøtene takket være HP Audio Boost, HP Noise Cancellation og lyd fra Bang & Olufsen. Du får ladet batteriet til hele 50 % etter kun 30 minutter med HP Fast Charge-teknologi.

Sikker og servicevennlig

Panelet er utformet slik at det sikrer de interne komponentene og gjør PC-en servicevennlig og lett å oppgradere.

Robust men stilig

Magnesium-aluminium chassis i sølv gir optimal holdbarhet og minimal vekt. Har bestått de krevende testene MIL-STD 810G og HP Total.

Tilgjengelig i 12, 14 og 15 tommer, NÅ!

De nyeste sikkerhetsteknologiene fra HP

HP WorkWise

Med HP WorkWise på PC-en og mobilen, vil PC-en din automatisk låse seg når du forlater den og låses opp når du er tilbake. Du trenger derfor ikke bekymre deg for om du har husket å låse PC’en når du har forlatt kontoret eller har gått til lunsj.

HP Sure Start Gen3

HP Sure Start Gen3 er utviklet for å oppdage angrep på BIOS-en. Den varsler brukeren, reparerer BIOS-en og informerer IT-ansvarlig selv, alt på under ett minutt!

HP Multi-Factor Authenticate

Ved å kombinere funksjoner som fingeravtrykk og beskyttet pin-pad kan brukerne logge inn raskere og mer problemfritt. Viktigst av alt så er denne teknologien én million ganger sikrere sammenlignet med å bruke vanlig passord.

HP Sure View

Sure View reduserer det synlige lyset på skjermen med opp til 95 %, når den ses i en vinkel på 35 grader fra midten. Dette gjør det vanskelig for andre å se innholdet på skjermen (visuell hacking). HP SureView krever et spesielt panel som må bygges inn på fabrikken.

Vi har oppdatert vår populære ProBook 6xx-familie med den nyeste Intel- og AMD-teknologien. Alle de nye HP ProBook 6xx og EliteBook 7xx/8xx modellene er nå tilgjengelig for bestilling.

Husk! Alle de nye produktene som er basert på 7. generasjon Intel-prosessorer og AMD Bristol Ridge teknologi er kun støttet av Windows 10 eller nyere. Vil du bruke eldre versjoner av operativsystemet må du kjøpe modeller som er basert på 6. generasjon eller AMD Carizzo.