Travelmate

For deg som trenger
ytelse og robusthetAcer TravelMate TMX

En laptop for de virkelige proffene

X5 er en arbeidshest du kan stole på, som er robust, sikker og holder deg produktiv hele dagen. Med sin lange batterilevetid og lette design kan du ta den med deg overalt, uten å måtte bekymre deg for hvor du skal finne neste stikkontakt.

Robust, men fortsatt tynn og lett

Ta fatt på de tyngste oppgavene med 8th Gen Intel® Core™ i7 prosessor, kombinert med ultraraskt DDR4-minne. Selv videoredigering er lett match for denne kraftmaskinen.

Den er kun 980 gram, pent pakket inn i et aluminiumschassis, slik at du enkelt kan ta den med deg hvor enn du måtte dra.

Med forbedret beskyttelse mot regn og ytre påkjenninger som det daglige livet kan gi, kan du alltid stole på TravelMate X5

Kjøp Acer Travelmate TMX hos ALSO


Acer TravelMate P6

Optimal ytelse, lett og robust

Du tar aldri feil valg med en Acer TravelMate P6. Chassiset er laget av karbon og glassfiber og kommer i en klassisk sort formfaktor. I tillegg til å gi tilgang til det siste av ny teknologi, så testes P6 nøye gjennom en rekke stresstester.


Acer TravelMate P2

Høy produktivitet på farten

TravelMate P2 er en lett bærbar PC med en rask 8. generasjons Intel Core i5-prosessor, SSD-lagring og 14" Full HD-skjerm som kan legges helt flatt.

Med TravelMate P2 får du mye for pengene!

Spørsmål om Acers produkter?

Kontakt produktsjef Stian Karlson.

Jarle Karlsen

Stian Karlson
Product Manager,
Acer PC/Monitor

Direkte: +47 3344 9603
Mobil: +47 9416 7220
E-post

Acer Reliability Promise

Få tilbake 100 % av kjøpesummen hvis produktet feiler i løpet av det første året.

Acer er så sikre på kvaliteten på produktene at vi er stolte av å tilby Acer Reliability Promise programmet på hele den profesjonelle produktserien. Dette innebærer at vi garanterer 12 måneder uten problemer. Dersom det skjer noe garantirelatert gir vi pengene tilbake og reparerer produktet.

Les mer om ordningen og registrer dine produkter her!