3-jan-2022

Multi-Factor Authenticatie

Veilig winkelen in onze webshop

De veiligheid van uw gegevens is een prioriteit voor SEAMCOM. Om te voorkomen dat uw account wordt gehackt en/of wordt misbruikt, voeren wij een multifactor authenticator in bij de inlog naar onze webshop. U kunt de multifactor-authenticatie configureren en inschakelen door hier te klikken.

Instructies voor de nieuwe 2-staps login
Om u te ondersteunen bij de migratie van de nieuwe multi-factor authenticatie (MFA) applicatie voor veilig inloggen op onze webshop, sturen we u een uitgebreide instructie met uitleg van alle stappen. U vindt de instructies in pdf-formaat als bijlage bij deze nieuwsbrief.

Bescherming tegen cyberaanvallen
Dagelijks vinden er wereldwijd veel cyberaanvallen plaats. Er wordt massaal misbruik gemaakt van de onzekerheid rondom gegevensbeveiliging. Soms is één klik al voldoende om grote schade aan te richten (bijvoorbeeld identiteitsdiefstal).

Multifactor authenticatie in de webshop
Wij garanderen uw veiligehid in onze webshop met behulp van de 2-staps login. De login is persoonlijk, dus iedereen die in uw bedrijf inkopen doet bij ons, heeft een account nodig.

Heeft u vragen over de multifactor authenticatie?! Neem contact met ons op via +31(0)24 760 05 50 of stuur een email naar info@seamcom.nl.

Contact

Your contact for all media inquiries:

Petra Schaub
+31 6 23 79 84 65
p.schaub@seamcom.nl