Focus op een hybride toekomst

Wie wij zijn, en wat we kunnen doen voor u

SEAMCOM is gespecialiseerd in directe, soms levensreddende, missiekritische en bedrijfskritische communicatie en telemetrie.

Via onze resellers zorgen wij voor bedrijven die altijd, overal en via elk medium verbonden willen zijn. Veiligheid, Snelheid, Controle, Continuïteit, Alertheid, Mobiliteit en Service zijn belangrijke begrippen. SEAMCOM verbindt de fabrikant en de reseller. Met onze expertise vertalen wij producteigenschappen naar praktische toepassingen en oplossingen. Zo kan onze partner zich richten op het probleem van de eindgebruiker. Specifieke vragen delen we met de fabrikant, zodat deze met nieuwe oplossingen kan komen.

Smartphone of Portofoon?

Wave PTX

Het is het allebei.

WAVE PTX

Historie

Het begin van SEAMCOM

SEAMCOM is opgericht in 2010. In de loop der jaren heeft SEAMCOM zich ontwikkeld tot de belangrijkste Duitse systeemdistributeur op het gebied van PMR, met activiteiten in heel Europa.

Our Past

Vandaag

SEAMCOM nu

In de periode van 2020 tot en met 2022 heeft SEAMCOM een aantal personeelswijzigingen en herstructureringen doorgevoerd. Veel nieuwe collega´s hebben zich in het SEAMCOM team verenigd en gemeenschappelijke visies en doelstellingen ontwikkeld. SEAMCOM heeft een nieuwe merkidentiteit!

Toekomst

Toekomst

Hoe wij de toekomst zien

De nieuwe generatie radioprofessionals van SEAMCOM is op zoek naar innovatieve oplossingen. Samen met u, in samenwerking met ALSO en met interessante leveranciers koppelen we bestaande oplossingen aan nieuwe oplossingen.

Wij van SEAMCOM willen de PMR-markt opschudden omdat we de eindeloze mogelijkheden van breedband zien en de kansen die de integratie van radiotechnologie en IT biedt. We verwelkomen iedereen die zijn ideeën en kennis deelt om samen met ons slimme oplossingen te ontwikkelen.

Laten we de wereld van radio en IT opnieuw uitvinden en slimme en verrassende toepassingen ontwikkelen op basis van breedbandtechnologie.

Focus op een hybride toekomst

Ons uitgangspunt kan als volgt worden samengevat:

Betekenisvolle verbinding en communicatie.

Bij SEAMCOM ondersteunen we bedrijven en mensen in hun communicatie met elkaar. Hiervoor werken we samen met een groot partnernetwerk. In ons SEAMCOM portfolio hebben we een grote verscheidenheid aan fabrikanten met producten voor elke individuele behoefte. Afhankelijk van de behoeften van de klant ontwikkelen wij vervolgens concepten voor een duurzame communicatieoplossing.

>>> Link to the landingpage Manufacturers <<<

Technische ontwikkelingen gaan snel. Daarom zorgen we voor aansluiting op de toekomst. Wij zien de mogelijkheden die PMR en IoT bieden in de toekomst. Door verder te kijken creëren we oplossingen die mensen altijd, overal en via elk medium met elkaar verbinden

Aanbod

Lees meer over onze drie pijlers

Solve & Deliver

Hardware & Software

Lees meer

Innovate & Create

Innovatieve oplossingen

Lees meer

Connect & Transform

Kennisplatform

Lees meer