ALSO SPOTLIGHT

Leading the Way to a Futureproof Business op 23 mei 2024
Locatie van het event: Buitenplaats Kameryck

  1. Go to Deals & Discoveries

Take your business to the next level

Door de snel veranderende markten en de daarbij komende behoeftes kunnen we moeilijk bijhouden wat er allemaal speelt. De razend snelle ontwikkelingen van onder andere AI-platformen, hybride werken en energietransities dragen hieraan bij en wij willen u helpen de volgende stappen te nemen. Tijdens het ALSO Spotlight event zullen Nancy Rademakers en Michel Bouman u inzicht geven in de toekomstige ontwikkelingen van de markt en nemen u mee in de visie van ALSO om zo het meeste uit uw business te halen. Ontdek de oplossingen en ga in gesprek met professionals tijdens onze interactieve sessies.

Dit event staat in het teken van productiviteit. In het specifiek hoe we productief omgaan met onze manieren van online vergaderen, onze energie en hoe we dit in combinatie met IoT-oplossingen een extra boost kunnen geven.

Klik op de button hieronder en schrijf u nu in voor dit event

Registreer u nu!

Locatie

Locatie van het event:

Buitenplaats Kameryck

Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik

Keynote

Nancy Rademaker

Nancy heeft al meer dan 20 jaar ervaring in hoe technologie de samenleving transformeerde en nog steeds transformeert. Nancy zal in haar sessie ingaan op de impact van digitalisering op het gedrag van klanten en medewerkers. Bereid u voor om te worden geïnspireerd door haar inzichten over de opkomende veranderingen en hoe u hier als reseller op kunt anticiperen.

Michel Bouman

Michel is een ervaren technology professional met 20 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het benutten van nieuwe technologieën en het transformeren van hun digitale mogelijkheden. Tijdens zijn sessie zal hij de nieuwste ontwikkelingen rondom Microsoft Copilot en Microsoft Teams Rooms bespreken en vertellen hoe u hiermee moet omgaan.

Agenda

Don‘t miss any topic and plan your

ALSO Spotlight Event:

TijdOnderwerp
11:45 – 12:00 Welkom
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 14:00 Finding the Sweet Spot between High Tech & High Touch - Nancy Rademaker
14:00 – 14:45 Drinks & Bites
15:00 – 16:00 Michel Bouman
16:00 – 16:30 Afsluiting

Powered by:

event starts in:

Registreer nu

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor het evenement