1. Terug

Internet of Things

Een mark gedreven portfolio aan schaalbare IoT-oplossingen, sterke expertise in huis

Het Internet of Things beschrijft een situatie waarin apparaten via het internet naadloos met elkaar verbonden zijn en hierdoor met elkaar kunnen communiceren en data verzamelen. Waar voorheen vooral door de mens bediende apparaten (zoals pc, laptop, tablet, telefoon) op het internet waren aangesloten, komen nu semi-intelligente apparaten, machines en alledaagse dingen op het internet.

Voor meer informatie bezoek http://www.also-iot.nl

Internet of Things

Wij willen IoT-oplossingen beschikbaar maken voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dat doen we door het aanbieden van gateways, sensoren, M2M communicatie, IoT-platformen en applicaties. En uiteraard bundelen we dit samen tot IoT end-tot-end-oplossingen en bieden we dit in specifieke MKB sectoren aan. Passend op de behoefte van die specifieke markt.

Onze rol is gefundeerd op 3 peilers:

  • Vendor betrokkenheid,
  • Reseller betrokkenheid
  • Technische expertise bij ALSO

Aangezien we ons concentreren op een paar IoT-platformen (niet te verwarren met de applicaties die draaien op het platform), hebben we veel kennis over de platformen. Via resellers en hun klanten krijgen we inzicht in de klantwaarde en uitdagingen van bedrijven in bepaalde sectoren. Met onze vendoren kunnen we zorgen dat IoT-oplossingen maximaal aansluiten op de vragen van de verschillende markten. En omdat we binnen ALSO zowel technische kennis hebben als kennis over bedrijfsprocessen in marktsectoren, kunnen we een centrale rol vervullen in het creëren van het nieuwe IoT-ecosysteem.