1. Terug

ALSO WORKPLACE AS A SERVICE

ALSO Workplace-as-a-Service (WaaS) is een eenvoudig schaalbare, flexibele en vereenvoudigde IT-oplossing, volledig beheerd vanuit de ALSO Cloud Marketplace. Voor jou als reseller ligt dit allemaal binnen handbereik als een on-demand oplossing.

De ALSO WaaS oplossing geeft de eindklant een gebruiksklare IT-oplossing bestaande uit hardware, software, licenties, diensten, financiering en ondersteuning. ALSO levert de hardware, financiering en ondersteuning. Als reseller biedt jij de software en cloud diensten en ben jij altijd het eerste aanspreekpunt voor de eindklant.

WaaS staat voor een eenvoudig schaalbare, flexibile, moderne en vereenvoudigde IT-oplossing voor het MKB, met een transparante maandelijke vergoeding. En dit alles beheert vanuit de ALSO Cloud Marketplace.

Gebruiken in plaats van aanschaffen?! Dat is tegenwoordig ook een optie voor hardware. Als ALSO WaaS-reseller configureer je de moderne IT-werkplekken voor jouw eindklant rechtstreeks via de ALSO Cloud Marketplace. Jouw klanten profiteren hierdoor van actuele hardware en het moderne, mobiel en flexibel werken.

Wat? WaaS! Met de ALSO Workplace-as-a-Service oplossing, laat je jouw klanten voor 12, 24 of 36 maanden hardware, software en services leasen tegen transparante en voorspelbare maandelijkse tarieven. Dit is interessanter dan dat jouw eindklant de hardware zelf aanschaft. Want tijdens de looptijd van het abonnement biedt dit jou diverse cross- en up-sell mogelijkheden. In ruil voor het sluiten van een WaaS-contract ontvang je over de hardware vooraf een aantrekkelijke commissie over de gehele contractperiode. Tevens ligt het betalingsrisico van de eindklant bij ALSO en niet bij jou.

Overtuigt reseller. Overtuigt klant. Is jouw klant aan het einde van de contractperiode overtuigd van WaaS dan ontstaat er voor jou als WaaS-reseller een nieuwe verkoopkans en is het simpel een kwestie van een nieuwe overeenkomst afsluiten, de oude hardware vervangen (retour ALSO) voor nieuwe en actuele hardware tegen een vergelijkbaar tarief als het voorgaande contract. En uiteraard ontvangt je ook voor dit nieuwe contract jouw beloning in de vorm van de eerdere genoemde commissie.

DE ALSO CLOUD MARKETPLACE IS EEN VOLLEDIG GEÏNTEGREERD MANAGEMENT PLATFORM MET GEAUTOMATISEERDE PROVISIONING VOOR DIRECTE LEVERING AAN KLANTEN

De voordelen voor jou als reseller:

 • Binnen enkele minuten een goed functionerende IT-omgeving voor jouw klant
  Lever een complete, eenvoudig te beheren, schaalbare en veilige desktop-, notebook- en mobiele-oplossing voor jouw klant via de ALSO Cloud Marketplace.
 • Je hoeft niet vooraf te investeren
  De levering van diensten op aanvraag van jouw klant kan zonder enige investering vooraf.
 • Transparante, beheerde en voorspelbare maandelijkse kosten
  Voorzie jouw klant van de benodigde software en hardware voor zolang jouw klant daar behoefte aan heeft.
 • Automatisering voor backoffice management
  Eenvoudig bestellen, factureren en beheren van asset-, life cycle- en licenties via de ALSO Cloud Marketplace.
 • Verhoogde toegevoegde waarde richting jouw klant
  Dankzij de mogelijkheid om je meer te kunnen richten op de relatie met (en de verkoop aan) je klant, kan je jouw eigen expertise en waarde toevoegen aan het pakket.
 • Het beste van zowel de fysieke als digitale wereld
  Geniet van het gemak van de bundeling van diensten met andere top-of-the-bill cloud-oplossingen om zodoende een service aanbod met toegevoegde waarde te creëren richting jouw klant.
 • Uitzonderlijke ondersteuning
  Ondersteuning voor alle beschikbare diensten, 24/7 mail, chat en bellen.

Bouw jouw IT-oplossing naar de behoeften van jouw klant eenvoudig en gemakkelijk binnen de ALSO Cloud Marketplace zonder een investering vooraf. Sluit je nu aan bij de ALSO Cloud Marketplace en neem contact op met ons salesteam voor meer informatie over Workplace-as-a-Service!

Contact

ALSO Cloud Marketplace

+31 24 333 32 27
waas.nl@also.com
http://WWW.ALSOCLOUD.NL