SBS

Het bedrijf
SBS werd in 1994 in de Italiaanse provincie Novara opgericht. Tegenwoordig is het een internationaal erkend bedrijf dat unieke accessoires biedt voor smartphones, pc's en tablets die het toonbeeld zijn van een stijlvol Italiaans ontwerp dat is gericht op klanten die het beste eisen.

Door de jaren heen heeft het bedrijf creativiteit, onderzoek en uitstekende aandacht voor detail gecombineerd met constante analyse van markttrends om een catalogus te ontwikkelen die verwijst naar meer dan 2500 artikelen over verschillende productcategorieën en die SBS zijn plaats als marktleider in het veld met accessoires. Zijn bereidheid om de behoeften van zijn klanten een startpunt te maken, heeft het bedrijf in de afgelopen decennia in staat gesteld om specifieke nieuwe productlijnen te creëren, met name die met betrekking tot sport, buitenleven en gamen. Onlangs begon SBS een app te ontwikkelen waarmee gebruikers apparaten met het accessoire kunnen verbinden, waardoor de geschiedenis van de accessoires opnieuw wordt gedefinieerd als interactieve en verbonden componenten.

Kijk ook op www.....com

De producten

  • Mobile accessories
  • Cable / adapter
  • Miscellaneous
  • Headsets / headphones

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met het componenten team via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com.