ROOMZ

Dankzij ROOMZ is er altijd een werkplek en vergaderruimte beschikbaar voor jou en je collega’s. Deze duurzame en beproefde oplossing helpt organisaties in het slimmer beheren van de vergaderruimten wat het gebruik van deze locaties optimaliseert. Daarbij leidt een goede werkplek tot een hogere efficiëntie en medewerkerstevredenheid.

De grote voordelen zijn dat ROOMZ binnen enkele minuten is geïnstalleerd, het automatisch verbinding maakt met een bestaand wifi-netwerk en zonder kabels werkt.

ROOMZ-DISPLAY
Met het ROOMZ-DISPLAY heb je de gewenste informatie op de juiste plaats op het juiste moment. Je ziet meteen welke vrij is en kunt die ruimte dan ook direct reserveren en gebruiken.

ROOMZ SENSOR
Wel gereserveerd, maar niet in gebruik? Deze welbekende spookvergaderingen zijn verleden tijd met de ROOMZ SENSOR. Deze zet de geboekte maar niet-gebruikte ruimtes automatisch weer op beschikbaar. Zo gebruik je de ruimte efficiënt en verkrijg je waardevolle statistieken over de effectieve bezetting.

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw accountmanager en/of met het componenten team via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com.