Machiel Bode
Sales Manager SMB & B2B

“Wij zijn de IT distributeur voor al jouw Windows 10 Pro devices.”

Of je nu snel en gemakkelijk wilt bestellen via onze webshop of je op zoek bent naar advies, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan devices met Windows 10 Pro. Van Microsoft Surfaces tot HP notebooks. Je vind het bij ALSO!

Nog geen klant bij ALSO? Scroll dan naar beneden en klik op de button 'Nog geen klant bij ALSO?'.

Wij helpen je graag, zodat je snel kunt beginnen met het verkopen van devices met Windows 10 Pro!

024 333 3249
machiel.bode@also.com

Waarom Windows 10 Pro?

Je hebt geen superkrachten nodig om een PRO te zijn

Windows 10 Pro-apparaten zijn niet alleen robuust en innovatief, maar bieden daarnaast alle krachtige functionaliteit, zoals meer beveiligingsfuncties, grotere controle en nog meer mogelijkheden om het werk gedaan te krijgen

Windows Hello: het wachtwoord ben je zelf.
Windows Hello is een handig, geavanceerd alternatief voor wachtwoorden, ontworpen voor de huidige mobiele wereld. Het maakt gebruik van de vertrouwde PIN, biometrie, of een companion-apparaat om de identiteit van de gebruiker vast te stellen.

Uitgebreide en ingebouwde continue beveiliging. Standaard bij Windows 10 Pro.
Met Windows 10 blijf je up-to-date met de nieuwste en beste beveiligingsservices van Microsoft en worden gevoelige gegevens, apparaten en intellectueel eigendom beschermd door geavanceerde beveiliging en controle.

  • Windows Defender: Windows 10 biedt een ingebouwde bescherming tegen malware, spyware en andere schadelijke software. Windows Defender werkt op de achtergrond en waarschuwt wanneer een specifieke actie moet worden ondernomen.
  • Trusted Boot: Windows 10 sluit de paden af die malware toelaten om zich te verbergen door op te starten voor de malware dit doet. En zo garandeert het dat uw pc enkel betrouwbare software opstart.

Met BitLocker betekent verliezen niet dat alles op straat ligt.
Met BitLocker beschik je over een geavanceerde oplossing en kun je er gerust op zijn dat gevoelige informatie beter beschermd is tegen ongeoorloofde toegang, ook als een apparaat is verloren of gestolen, en dat wordt voldaan aan vereisten op het gebied van regelgeving en compliance.

Klik hier voor meer informatie