Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub is gemaakt voor teamwork en is zeer geschikt voor de moderne werkplek. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten (84” and 55”) en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor alle behoeften op het werk. Leg op voorhand een vergadering vast met Skype for Business of nodig deelnemers op afstand ter plekke uit wanneer je ze bij de discussie wilt betrekken.

Vergadering beginnen met één aanraking
Start een vergaderingen op tijd met één tik op het scherm. Beëindig de sessie en bepaal of je de inhoud van de vergadering wilt opslaan en naar de groep verzenden voor later gebruik.

Content eenvoudig delen
Uw klant kan content van laptops, tablets of telefoons eenvoudig delen. Met inkback™ and touchback™ worden wijzigingen weergegeven op compatibele, persoonlijke apparaten.

Vloeiende, natuurlijke inkt
Inkt aanbrengen op de Microsoft Surface Hub is zo vloeiend en natuurlijk dat het voelt als pen en papier. Bovendien is het mogelijk om met twee personen tegelijk inkt aan te brengen.

Gemaakt voor teamwerk
Of je je in dezelfde ruimte of aan de andere kant van de wereld bevindt, de Microsoft Surface Hub brengt iedereen samen.

Neem ideeën met je mee
Neem ideeën met je mee. Deel je whiteboard eenvoudig met anderen als een rijk OneNote- of afbeeldingenbestand, zodat je ideeën niet verloren gaan en je eraan kunt blijven werken nadat je vergadering is afgelopen.

Standaard garantie bestaat uit twee delen:

  • Twee jaar garantie voor hardwaredefecten en -storingen.
  • 90 dagen technische ondersteuning voor vooraf geïnstalleerde software van de experts van de Microsoft Answer Desk voor Surface
  • Voor meer informatie klik hier

Voor meer informatie neem contact op met uw accountmanager via verkoop@also.com of bel naar 024 - 3333 222.