Savier Pirbux
Business Development Manager

“Wij zijn de IT distributeur voor al jouw Microsoft Surface producten.”

Of je nu snel en gemakkelijk wilt bestellen via onze webshop of je op zoek bent naar advies, bij ons ben je aan het juiste adres! ALSO Nederland is officieel distributeur voor Microsoft Surface. Wij hebben de complete Microsoft Surface family met bijpassende accessoires direct voor je beschikbaar. Nog geen klant bij ALSO? Wij helpen je graag, zodat je snel kunt beginnen met het verkopen van Microsoft Surface!

06 – 57970778
savier.pirbux@also.com


Ons portfolio: Microsoft Surface family

Devices

Wij hebben de complete Microsoft Surface family voor jouw beschikbaar.

Accessoires

Naast de Microsoft Surface devices hebben wij ook een compleet assortiment aan bijpassende accessoires voor jouw beschikbaar. Denk aan de Microsoft Typecover, muizen, pennen en Sleeves van Maroo. Klik hier voor het complete overzicht.

Bij het Microsoft Surface team van ALSO Nederland kun je terecht voor al jouw technische en commerciële vragen, bestellingen en andere vragen en opmerkingen.

Sales

Savier Pirbux
Business Development Manager
06 - 57 97 07 78
savier.pirbux@also.com

Catergory Management

Dennis Hubers
Category Manager Microsoft Surface
dennis.hubers@also.com

In twee simpele stappen kun je DMP-er worden en profiteren van veel voordelen:

  • Je kunt officieel Microsoft Surface producten inkopen bij ALSO
  • Je bouwt funding op bij Microsoft
  • Je kunt gebruik maken van dealregistraties en special bids zijn mogelijk
  • Je kunt demo units aanschaffen voor intern gebruik (50% korting)
  • Je krijgt marketingondersteuning vanuit Microsoft en ALSO

Registreren als DMP-er in 2 stappen
De eerste stap is MPN-partner worden en daarna kun je Surface Disti Managed Partner (DMP) worden. Indien je al MPN-partner bent kun je deze stap overslaan. Hieronder staan in het kort de twee stappen beschreven die je moet nemen:

Stap 1: Word MPN-partner. Ga naar https://partner.microsoft.com/en-US/, klik bovenaan op 'Membership' en vervolgens op 'Enroll'. Als de registratie gelukt is krijg je van Microsoft een MPN organization ID en een Location ID.

Stap 2: DMP-registratie. Klik hier en vul jouw gegevens in. Klik ALSO hierbij aan als 'prefered distributeur'.

Met Surface Lease heb je een unieke manier om een extra dienst aan jouw klanten te leveren. Door partner te worden kun je Surfaces naar keuze afnemen in een lease-vorm. Deze Surfaces kun je vervolgens zelfstandig uitleveren in een abonnementsvorm aan jouw eindklant. Dit is ideaal als je zelf al diensten in een abonnementsvorm levert en waarbij je nu ook hardware as a service kunt toevoegen. Ontdek de voordelen die Surface Lease jou als ICT- en softwaredienstverlener kan bieden:

  • Microsoft Surfaces in een DAAS oplossing aanbieden;
  • Factuurrelatie met jouw eindklant blijft behouden;
  • Volledige hardware support gedurende de gebruiksperiode (ook bij valschade);
  • Geen voorfinanciering, een vast bedrag per maand All-in;
  • Behoud verdienmodel en klantcontact door zelf bezorging en installatie te verzorgen.

Klinkt dit interessant en wil je meer informatie kijk dan op https://www.surfacelease.nl/leasen-voor-partners of neem contact op met Savier.

Gebruiken in plaats van aanschaffen? Dat is tegenwoordig ook een optie voor Microsoft Surface producten. Als ALSO WaaS-reseller configureer je de moderne IT-werkplekken voor jouw eindklant rechtstreeks via de ALSO Cloud Marketplace. Jouw klanten profiteren hierdoor van actuele hardware en het moderne, mobiel en flexibel werken.

Met de ALSO Workplace-as-a-Service oplossing, laat je jouw klanten voor 12, 24 of 36 maanden hardware, software en services leasen tegen transparante en voorspelbare maandelijkse tarieven. Wat het interessanter maakt dan dat jouw eindklant de hardware zelf aanschaft! In ruil voor het sluiten van een WaaS-contract ontvang je over de hardware vooraf een aantrekkelijke commissie over de gehele contractperiode. Tevens ligt het betalingsrisico van de eindklant bij ALSO en niet bij jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer informatie klik dan hier op of neem contact op met Savier.

Organiseer je een klantendag en wil je jouw klanten kennis laten maken met het Microsoft Surface assortiment? Sta je als standhouder op een beurs en wil je potentiële klanten overtuigen van Microsoft Surface? Of wil je jouw verkoopteam informeren en enthousiasmeren over het Surface assortiment? Leen dan nu gratis onze Surface stand! De stand bestaat uit een Surface tafel en alle Microsoft Surface devices & accessoires.

Meer info

Lid worden van het Microsoft Partner Network bied voordelen die je helpen om jouw bedrijf nog verder te laten groeien. Klik hier voor meer informatie.

Bescherm je Surface Pro-, Laptop-, Book-, Go en Studio-investeringen, met de volgende garantiepakketten. Meer informatie vind je hier.