De prestaties van een notebook + het plezier van een tablet = 2 in 1 device

Waarom kiezen? Ervaar het beste van beide werelden met een ultradunne notebook en supersnelle tablet in één. Wissel in een oogwenk van productieve taken naar meeslepend entertainment.

In één beweging veranderd u uw laptop in een tablet. De 2in1 modellen zijn voorzien van razendsnelle processoren, Windows 8 (upgrade gratis naar Windows 10) en ontelbare apps. Zo profiteert u van de voordelen van een krachtige laptop en een lichtgewicht tablet in één. Verder beschikken ze over voldoende opslagruimte, een volwaardig toetsenbord en usb poorten voor een muis, camera of printer. Én geniet van de vertrouwde desktop omgeving die u kent van uw laptop.

Voor ieder wat wils
Het meest voorkomende 2in1 model heeft een afneembaar scherm. Zie het als een laptop waar u het scherm af kan halen en weer in kan klikken. Zo heeft u een volledige laptop als u bijvoorbeeld aan een presentatie of document wilt werken. Maar wilt u onderweg even snel de route of uw email checken, dan trekt u simpelweg het scherm eraf en heeft u een tablet. Er zijn ook 2in1 apparaten waarbij u het scherm plat op het toetsenbord kan plaatsen. Dit kan door te draaien, schuiven of door het scherm om te klappen. De voordelen blijven hetzelfde.

Vertrouwd en toch nieuw
Bij aankoop van een 2in1 kunt u net als bij een laptop kiezen tussen verschillende processorsnelheden en opslagruimte. Wanneer u de 2in1 alleen wilt gebruiken voor het schrijven van een brief en het bijhouden van uw administratie is een minder krachtig model al voldoende. Wilt u moeiteloos foto’s en video’s kunnen bewerken dan adviseren wij de krachtigste 2in1. Er is dus altijd een 2in1 die bij u past.

Zoek uw 2 in 1 device in de ALSO webshop