Epson

Het bedrijf
Epson is een internationaal bekend bedrijf en onderdeel van de Seiko corporation. In het assortiment van Epson vind u producten voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker.

De producten

Voor een uitgebreid overzicht van alle producten kunt u hier terecht.

Partnerprogramma
U bent ICT-vakhandelaar en wilt de top bereiken? Dan bent u bij het nieuwe Epson ontop partnerprogramma precies aan het goede adres. Als lid in het Epson ontop-team profiteert u van een uitgebreid pakket aan verkoopondersteunende maatregelen, waarmee u voor uw dagelijkse zaken optimaal uitgerust bent. Om u, onze partners een uitgebreide service te kunnen bieden, zullen wij het aanbod van het Epson ontop-programma voortdurend actualiseren en optimaliseren. Vier goede redenen om u nu bij Epson ontop aan te melden:

  • provisie: omzetvergoeding voor uw netto-omzet bij Epson distributeurs;
  • verkoopondersteuning: marketing-kits, POS-materialen;
  • exclusieve productinformaties;
  • projectondersteuning.

Maak gebruik van het uitgebreide diensten- en productenspectrum en meld u nu online aan. U ontvangt dan uw persoonlijke toegangsgegevens die een beschermde toegang tot uw rekening mogelijk maken - op die manier kunt u uw omzet en provisie te allen tijde volgen. Als Epson ontop partner krijgt u bovendien exclusieve productinformaties, verkoopondersteuning, actuele product-, service- en supportaanbiedingen. Profiteer van de mogelijkheden die het Epson ontop-programma biedt en word nu lid!

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager en/of met het componenten team via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com.