De prestaties van een notebook + het plezier van een tablet = 2 in 1 device

Waarom kiezen? Ervaar het beste van beide werelden met een ultradunne notebook en supersnelle tablet in één. Wissel in een oogwenk van productieve taken naar meeslepend entertainment.

In één beweging veranderd je jouw laptop in een tablet. De 2in1 modellen zijn voorzien van razendsnelle processoren, Windows 8 (upgrade gratis naar Windows 10) en ontelbare apps. Zo profiteert je van de voordelen van een krachtige laptop en een lichtgewicht tablet in één. Verder beschikken ze over voldoende opslagruimte, een volwaardig toetsenbord en usb poorten voor een muis, camera of printer. Én geniet van de vertrouwde desktop omgeving die je kent van je laptop.

Voor ieder wat wils
Het meest voorkomende 2in1 model heeft een afneembaar scherm. Zie het als een laptop waar je het scherm af kan halen en weer in kan klikken. Zo heb je een volledige laptop als je bijvoorbeeld aan een presentatie of document wilt werken. Maar wil je onderweg even snel de route of je email checken, dan trek je simpelweg het scherm eraf en heb je een tablet. Er zijn ook 2in1 apparaten waarbij je het scherm plat op het toetsenbord kan plaatsen. Dit kan door te draaien, schuiven of door het scherm om te klappen. De voordelen blijven hetzelfde.

Vertrouwd en toch nieuw
Bij aankoop van een 2in1 kun je net als bij een laptop kiezen tussen verschillende processorsnelheden en opslagruimte. Wanneer je de 2in1 alleen wilt gebruiken voor het schrijven van een brief en het bijhouden van administratie is een minder krachtig model al voldoende. Wil je moeiteloos foto’s en video’s kunnen bewerken dan adviseren wij de krachtigste 2in1. Er is dus altijd een 2in1 die bij je past.

Zoek uw 2 in 1 device in de ALSO webshop