Epson

Het bedrijf
Epson is een internationaal bekend bedrijf en onderdeel van de Seiko corporation. In het assortiment van Epson vind je producten voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker.

De producten

Voor een uitgebreid overzicht van alle producten kan je hier terecht.

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met ons salesteam via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com.

Je bent ICT-vakhandelaar en wilt de top bereiken? Dan ben je bij het nieuwe Epson ontop partnerprogramma precies aan het goede adres. Als lid in het Epson ontop-team profiteer je van een uitgebreid pakket aan verkoopondersteunende maatregelen, waarmee je voor jouw dagelijkse zaken optimaal uitgerust bent. Om jou, onze partner, een uitgebreide service te kunnen bieden, zullen wij het aanbod van het Epson ontop-programma voortdurend actualiseren en optimaliseren. Vier goede redenen om je nu bij Epson ontop aan te melden:

  • Provisie: omzetvergoeding voor jouw netto-omzet bij Epson distributeurs
  • Verkoopondersteuning: marketing-kits, POS-materialen
  • Exclusieve productinformaties
  • Projectondersteuning.

Maak gebruik van het uitgebreide diensten- en productenspectrum en meld je nu online aan. Je ontvangt dan jouw persoonlijke toegangsgegevens die een beschermde toegang tot jouw rekening mogelijk maken - op die manier kan je jouw omzet en provisie te allen tijde volgen. Als Epson ontop partner krijg je bovendien exclusieve productinformaties, verkoopondersteuning, actuele product-, service- en supportaanbiedingen. Profiteer van de mogelijkheden die het Epson ontop-programma biedt en word nu lid!

Klik hier om je aan te melden

Je denkt dat afdrukken met een inkjetprinter alleen voor thuis is? Dan heb je het mis. Epson heeft zijn unieke printkoptechnologie geoptimaliseerd voor zakelijke toepassingen. Inkjetprinters werden in het verleden beschouwd als specifiek voor thuisgebruik, maar de eenvoud en voordeligheid van inkjetafdrukken biedt bedrijven een aantal voordelen ten opzichte van laserprinters. Veel van deze voordelen zijn te danken aan PrecisionCore, een schaalbare technologie die wordt gebruikt in industriële systemen, zoals etikettendrukpersen voor grote volumes. De voordelen, zoals betrouwbaarheid, minder afval en een veel kleinere impact op het milieu, gelden nu ook voor WorkForce Pro-modellen. Ontdek hoe jouw bedrijf met deze printers geld kan besparen, de productiviteit kan verhogen en het energieverbruik kan verminderen.

Milieubewust

• Energiezuinig
Met een energieverbruik dat tot 96% lager ligt dan voor laserprinters, kan je met WorkForce Pro-printers niet alleen elektriciteitskosten verminderen, maar kan jouw organisatie ook aan zijn milieudoelstellingen voldoen. Omdat inkjetprinters geen warmte nodig hebben bij het afdrukproces, verbruiken ze veel minder stroom dan laserprinters, wat leidt tot lagere bedrijfskosten.

• Minder afval, betere afdrukken
Tijdens onafhankelijke tests bleken WorkForce Pro-modellen van Epson tot 94% minder afval te produceren dan laserprinters en -kopieerapparaten1. Er wordt geen ozongas uitgestoten, er zijn minder verbruiksmaterialen vereist en er hoeven minder onderdelen te worden vervangen dan bij een vergelijkbare laserprinter. Epson biedt een groot assortiment aan inktpatroonformaten die probleemloos kunnen worden vervangen, zodat je altijd over prachtige afdrukken beschikt tegen lagere kosten. Epson’s DURABrite Ultra- en DURABrite Pro-inkten zijn tevens ISO 117984-gecertificeerd, waardoor je verzekerd bent van zeer duurzame afdrukken in elke bedrijfsomgeving.

• CO2- en elektriciteitscalculator
Tijdens onafhankelijke tests is gebleken dat de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten. Zie hieronder hoeveel elektriciteit en CO2-uitstoot je kunt besparen dankzij onze calculator.

• Makkelijke integratie in complexe werkomgevingen
Beheer en bedien al jouw printers en scanners eenvoudig op afstand, inclusief mogelijkheden voor het installeren, configureren, bewaken en onderhouden van jouw apparatuur, wat leidt tot verhoogde productiviteit en kostenbesparingen.

Bespaar geld

• Lagere kosten per pagina
Met de zakelijke inkjetprinters uit de WorkForce Pro-reeks profiteer je van maximaal 50% lagere kosten per pagina vergeleken met concurrerende kleurenlaserprinters voorzien van inktpatronen met hoge capaciteit, in combinatie met lage totale eigendomskosten. Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro-modellen van Epson maximaal twee keer zoveel afdrukken te kunnen leveren als kleurenlaserprinters van de concurrentie.

• Minimale interventie
Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro-modellen van Epson tot tweederde minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters. De hogere betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door de permanente Epson PrecisionCore-printkop en als je een inkjetprinter gebruikt zijn er minder onderdelen die moeten worden vervangen in vergelijking met een kleurenlaserprinter. Met inktpatronen met hoge capaciteit kan je nog meer afdrukken leveren, en met onze softwareoplossingen kan je jouw printers extern op proactieve en de meest effectieve wijze voor jouw bedrijf beheren. Hierdoor profiteer je van kosten- en tijdbesparingen, evenals verminderde uitvaltijd voor apparaten.

Verhoog jouw productiviteit

• Toepassingen voor bedrijven
WorkForce Pro-printers zijn compatibel met een groot aantal zakelijke softwareoplossingen voor document-, gebruikers- en zelfs printerbeheer, zodat je tijd en geld kunt besparen.

• SAP Gold Partner
Epson is een SAP Gold Partner en werkt nauw samen met SAP, een van 's werelds grootste providers van bedrijfssoftware, om ervoor te zorgen dat de producten naadloos in zakelijke omgevingen kunnen worden geïntegreerd.

• Duurzaam
Epson verbetert de reeks zakelijke inkjetprinters voortdurend om te kunnen voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven. Aangezien het pigment een harsoplossing bevat en niet-oplosbaar is, kan je profiteren van duurzame afdrukken die bestand zijn tegen water, vlekken en markeerstiften.

• Mediaflexibiliteit
Vanwege de flexibiliteit in het afdrukken op verschillende papiersoorten, kan je de zakelijke inkjetprinters inzetten voor tal van zakelijke behoeften. Omdat de inkt direct op het papier wordt gespoten, is het ook mogelijk om af te drukken op speciale media, waaronder hittegevoelige film, dik kaartpapier en zelfs lange banners. En omdat de zakelijke inkjetprinters van Epson voor alle kleuren gebruikmaken van niet-oplosbare en markeerstiftbestendige pigmentinkt, kunnen ze bovendien worden gebruikt voor het afdrukken van watervaste etiketten en promotiemateriaal op glanzend papier.

• Snel afdrukken
Bij inkjetafdrukken is geen opwarmtijd vereist. WorkForce Pro-printers kunnen dus snel en doelmatig zakelijke afdrukken leveren. Dit is van cruciaal belang wanneer de printers worden geïntegreerd in een pull printing-omgeving, waarin gebruikers hun unieke pas door de sleuf kunnen halen of hun pinnummer kunnen invoeren voor onmiddellijk resultaat. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen op veel van onze modellen, wordt elke taak makkelijk en efficiënt, ideaal voor de zakelijke omgeving.

Hoogwaardige resolutie

Verrijk jouw materiaal met hoogwaardig afdrukken. Door de verdubbeling van de spuitkopdichtheid, kan je met de nieuwe PrecisionCore-printkop hoogwaardige afdrukken tot 1200 dpi produceren op gewoon papier en tot 4800 dpi op gecoate media. Zelfs de meest complexe tekens en dunste lijntjes worden prachtig gereproduceerd.

Voor meer informatie klik hier.

Met het Epson Print365 Managed Print Service programma kan je als partner jouw MKB-eindklanten een volledige ontzorging aanbieden met een complete alles-in-een printoplossing. Print365 voorziet in alle afdrukbehoeften van jouw eindklant - hoe groot of klein die ook zijn – voor een vast maandelijks bedrag. Het biedt bovendien volledige controle en inzicht in het afdrukwerk, waardoor de printbehoeften van de eindklant veel eenvoudiger te managen zijn. Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening die zorgt voor minder rompslomp, kosten en afval.

Klik hier voor meer informatie over Print365