Adobe

Het bedrijf
Alleen Adobe geeft iedereen – van opkomende kunstenaars tot mondiale merken – alles wat ze nodig hebben om buitengewone digitale ervaringen te ontwerpen en aan te bieden.

Adobe Creative Cloud
Creative Cloud biedt je de volledige verzameling desktop- en mobiele apps van Adobe, van essentiële apps zoals Photoshop CC tot tools van de volgende generatie zoals Adobe XD CC. Je krijgt tevens ingebouwde sjablonen om je ontwerpen een vliegende start te geven, en stapsgewijze zelfstudies om je vaardigheden te vergroten en snel aan de slag te gaan. Het is alles wat je nodig hebt om te creëren, samen te werken en geïnspireerd te raken.

Dankzij meer dan 20 apps en services, van toonaangevende apps zoals Adobe Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC tot nieuwe apps zoals Experience Design CC (Preview) en services zoals Typekit en Behance. Profiteer van functies zoals artboards in Photoshop CC, naadloze workflows in Creative Cloud-apps voor desktops en mobiele apparaten, in-app-integratie van Adobe Stock en het delen van assets via Creative Cloud Libraries.

Adobe Acrobat DC
In Adobe Acrobat DC wordt Acrobat-desktopsoftware gecombineerd met PDF-services en de Acrobat Reader mobiele app, zodat je een complete PDF-oplossing voor de huidige mobiele, verbonden wereld krijgt. Bied gebruikers de tools die ze nodig hebben om overal op elk apparaat PDF’s te maken, bewerken en ondertekenen. En bescherm je systemen en data met de hoogste beveiligingsniveaus van Adobe.

Adobe Stock
Geef je team toegang tot miljoenen afbeeldingen, illustraties, sjablonen en 3D-assets rechtstreeks vanuit hun Adobe Creative Cloud-apps met Adobe Stock. En met één lidmaatschap is het beheer nog eenvoudiger. Wanneer je Adobe Stock toevoegt aan je Creative Cloud-lidmaatschap voor teams, krijg je toegang tot miljoenen prachtige creatieve assets. Met de visuele zoekfunctie, die wordt aangestuurd met Adobe Sensei, vindt je team altijd de juiste asset voor elk project.

Volg het Adobe Partner Connection Program en start met het verkopen van Adobe
Het Adobe Partner Connection Program (APC) stelt resellers in staat om partners te worden met Adobe bij de verkoop van Creative Cloud-applicaties. Lees voor meer informatie channelpartners.adobe.com en krijg meer te weten over het Partner Connection Program, zie de nieuwste aankondigingen en krijg toegang tot handleidingen en datasheets. Let op: zonder Adobe Partner status is het verkopen van Adobe License producten niet mogelijk. Maak een account aan.

Al een Adobe Partner status behaald?
Wanneer je eenmaal een Adobe Partner status hebt behaald kun je je bestellingen doorgeven via de Adobe Licenties Tool in de webshop van ALSO. Ga naar de webshop van ALSO.

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met +31 30 85 01 001 (Nederland) of +32 15 28 69 60 (België) of alsographics.int@also.com