ALSO is genomineerd voor de Channel Awards

Op 6 december organiseert Channelweb de zestiende editie van de Channel Awards. ALSO Nederland is genomineerd in twee categorieën! Vindt u dat ALSO moet winnen? Stem dan op ons! Dit kan tot maandag 13 november.

U kunt op ons stemmen in de volgende twee categorieën:

Broadliner of the Year

ALSO brengt aanbieders en afnemers in de ICT-industrie bij elkaar. Het bedrijf biedt toegevoegde waarde als geïntegreerd dienstverlener voor alle ICT-niveaus. Op de Europese B2B-markten levert ALSO maatwerk in Logistics Services, Financial Services, Supply Services, Solution Services, Digital Services en IT Services. ALSO beschikt over een assortiment met meer dan 188.000 artikelen van zo'n 500 aanbieders.

Klik hier om op ons te stemmen!

Cloud Distributor of the Year

ALSO heeft ’s werelds meest unieke marktplaats waarmee de reseller eenvoudig diensten uit de cloud kan aanbieden. De ALSO Cloud Marketplace levert een belangrijke bijdrage aan de vereenvoudiging van het verkoopproces van de reseller. Met de ALSO Cloud Marketplace creëert men volop kansen voor de uitbreiding van business bij bestaande en nieuwe klanten.

Het is de volgende stap in online ondernemen waarbij de reseller kan profiteren van een nieuw en beter betaal- en verdienmodel, met tevens een verbreding van het portfolio. ALSO Nederland levert zijn Cloud service uitsluitend aan resellers, die op hun beurt de eindgebruikers bedienen.

De marketplace is het gereedschap voor de reseller om hun Cloud business eenvoudig en efficiënt te integreren.

Klik hier voor meer informatie over onze marketplace.

Klik hier om op ons te stemmen!

De ranking door de klankbordgroepen en het aantal stemmen van Channelweb-bezoekers bepalen uiteindelijk welke genomineerden de awards in november ontvangen. Klik hier voor meer informatie over de Channel Awards.