1. Terug

Heb je het in je om coureur te worden? Geef dan nu gas met Lexmark en ALSO!

Wil je je voor één dag coureur voelen? Donderdag 20 september gaan we met Lexmark en 10 klanten een dag gas geven op circuit Zandvoort. De gehele dag staat in het teken van sportwagens.

Als genodigde ga je zelf racen op het circuit in o.a. een Porsche en een echte formulewagen. Ervaar ook de kick die een professionele coureur krijgt door naast hem plaats te nemen en een supersnelle ronde te rijden. We sluiten de dag af met een heerlijke BBQ.

Wil je kans maken op deze mooie dag? Haal dan jouw persoonlijke doelstelling! De doelstelling wordt bepaald door jouw omzet op Lexmark producten. De klanten met de hoogste procentuele overscore op de persoonlijke doelstelling worden uitgenodigd voor deze mooie dag!

Meld je hier aan voor de actie!

Klik hier om direct Lexmark producten te bestellen

Log in om jouw doelstellingen te bekijken.

Stap 1: Geef nu jouw klantnummer door via info.nl@also.com o.v.v. 'Test your limits! met Lexmark' en je bent automatisch geregistreerd voor deze actie. Let op! Doe dit vóór 11 augustus 2018

Stap 2: Bestel Lexmark producten!

Stap 3: Behaal jouw persoonlijke doelstelling en maak kans om bij deze dag aanwezig te zijn.

• Retail en (sub)distri zijn uitgesloten van deelname
• Lexmark supplies zijn uitgesloten
• Alleen geldig op gefactureerde omzet in de actieperiode
• Voor deelname is inschrijving verplicht. Dit kan t/m 11 augustus 2018
• Indien er meer targets behaald zijn dan plaatsen beschikbaar, dan vindt uitnodiging plaats op basis van procentuele overscore
• Deze actie loopt van 11 juli t/m 11 augustus 2018