1. Terug

Win een zelf samengesteld maatpak!

Indruk maken bij uw zakelijke contacten doet u onder andere door goed voor de dag te komen. Het spreekwoord ‘kleren maken de man’ neemt Lexmark dan ook letterlijk! Tijdens de actieperiode van Lexmark, die loopt van 15 mei 2016 tot en met 15 juli 2016, maken maar liefst 4 Lexmark klanten van ALSO Nederland kans op een zelf samengesteld maatpak.

Na afloop van de promotie wordt u geïnformeerd of u gewonnen heeft en laten we u weten wanneer uw pak wordt aangemeten tijdens een onvergetelijke avond, inclusief diner met Lexmark en ALSO Nederland. Wacht niet langer, meld u aan en zorg dat u er binnenkort strak in pak bij zit!

Log in om uw doelstellingen te bekijken.

Klik hier om direct Lexmark producten te bestellen

Wilt u kans maken op een maatpak dat geheel op uw smaak en wensen is afgestemd?
Dat kan door de volgende stappen te volgen.

Stap 1: Meld u vandaag nog aan door een e-mail te sturen naar info.nl@also.com met uw klantnummer, bedrijfsnaam en contactpersoon.

Stap 2: Bestel vervolgens gedurende de actieperiode uw Lexmark printers bij ALSO Nederland en wie weet komt u als winnaar uit de bus.

Stap 3: Behaal uw persoonlijke doelstelling. Onder de klanten die hun individuele target behalen verloten we maar liefst 4 maatpakken. Heeft u wel uw target behaald maar helaas geen pak gewonnen? Niet getreurd, dan maakt u kans op 1 van de 9 Bijenkorf cadeaubonnen t.w.v. € 100,-

Blijf op de hoogte van deze en andere acties door u aan te melden voor de ALSO nieuwsbrief en door ons te liken op Facebook.

• Alleen geldig op gefactureerde omzet in de actieperiode;
• Aanmelden is uitsluitend mogelijk gedurende de actieperiode, daarna vervalt uw recht op deze actie;
• Deze actie loopt van 15 mei 2016 tot en met 15 juli 2016.