Beleef de start van de Giro d’Italia met HP!

Dit jaar start de 99e editie van de Giro d’Italia op vrijdag 6 mei in Nederland. De ‘Grande Partenza’ in Apeldoorn met een individuele tijdrit. Met HP & ALSO kunt u hier bij zijn! Beleef de start van de Giro d’Italia van nabij. U ziet de beste renners van de wereld één voor één vertrekken voor hun rit tegen de klok. Bovendien krijgt u toegang tot de plek waar de renners zich warmfietsen voor de tijdrit. Vlak voor uw neus bereiden Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk zich voor op de eerste etappe.

Van 23 maart t/m 23 april 2016 kunt u door het behalen van uw persoonlijke doelstelling kans maken op dit exclusieve arrangement.

Log in om uw doelstellingen te bekijken.

Zet de sprint in en haal uw doelstelling zo snel mogelijk! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus OP=OP! Voor degene die het podium net niet halen, hebben we nog een aantal leuke 'troostprijzen' zoals: fietscomputers, fietshandschoenen, fietshelmen en bidon(houder)s.

Klik hier om direct HP producten te bestellen

Voor het event ontvangt u van ons uw exclusieve toegangskaart tot de start van de Giro d’Italia. Op vrijdag 6 mei wordt u om 12.00 uur verwacht bij Omnisport Apeldoorn. U kunt nabij de locatie parkeren - met de door u ontvangen parkeerkaart - en u wordt ontvangen met een welkomstdrankje. U kunt zich de hele dag vrij bewegen door de exclusieve ruimte en genieten van heerlijke warme en koude hapjes en drankjes uit de open bar. En natuurlijk kunt u de gehele dag live de koers beleven. Bovendien krijgt u toegang tot de plek waar de renners zich warmfietsen voor de tijdrit en krijgt u rondleidingen bij de teambussen.

Stap 1: Geef nu uw klantnummer door via info.nl@also.com o.v.v. 'Beleef de start van de Giro d’Italia met HP!' en u bent automatisch geregistreerd voor deze actie. Let op! Doe dit vóór 23 april.

Stap 2: Bestel HP producten!

Stap 3: Behaal uw persoonlijke doelstelling en maak kans om bij de start van de de Giro d’Italia aanwezig te zijn. Daarnaast maakt u kans op een van de vele andere prijzen!

Blijf op de hoogte van deze en andere acties door u aan te melden voor de ALSO nieuwsbrief en door ons te liken op Facebook.

• Retail en (sub)distri zijn uitgesloten van deelname;
• HP supplies zijn uitgesloten;
• Alleen geldig op gefactureerde omzet in de actieperiode;
• Aanmelden is uitsluitend mogelijk gedurende de actieperiode, daarna vervalt uw recht op deze actie;
• Deze actie loopt van 23 maart t/m 23 april 2016.