1. Terug

10-aug-2018 - Nijmegen

Nu online! ALSO Cloud Marketplace en Autotask

ApplicatieLink is een online platform dat integratie diensten aanbiedt tussen voornamelijk Autotask en diverse andere systemen. ALSO Nederland, distributeur van supply, services en solutions, stelt aan hand van haar ALSO Cloud Marketplace IT-resellers en MSP’ ers in staat om managed services aan te bieden aan eindklanten.

Diverse resellers die gebruik maken van Autotask als centrale hub voor de bedrijfsvoering zijn veel tijd kwijt aan het verwerken van de administratie in Autotask (facturen en contracten).

Met behulp van de nieuwste oplossing van ApplicatieLink, een integratie tussen de ALSO Cloud Marketplace (CSP) en Autotask, is dit probleem verleden tijd!

De maandelijkse factuur vanuit de ALSO Cloud Marketplace bevat alle terugkerende diensten, met andere woorden alle afgenomen diensten in de voorgaande periode. De integratie tussen ALSO en Autotask stelt de gebruiker in staat om deze factuur met één druk op de knop automatisch in te lezen, te controleren en door te zetten naar Autotask.

Graag meer weten over de werking, lees hier meer .

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com