1. Terug

25-jul-2017 - Emmen

ALSO voegt TH&P´s schoonmaakservice toe aan Cloud Marketplace

ALSO verbreedt haar Cloud Marketplace met de innovatieve dienst van TH&P: periodieke dieptereiniging van werkplekapparatuur. De dienst past goed in het Workplace-as-a-Service pakket, waar ALSO haar resellers de mogelijkheid geeft om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden.

Naast het verlengen van de levensduur zorgt structurele aandacht voor schone werkplekapparatuur ervoor dat de tevredenheid onder de medewerkers toeneemt. De vraag naar schone werkplekapparatuur neemt de komende jaren verder toe. De voornaamste reden hiervoor zijn de flexwerkplekken binnen organisaties.

“We zijn verheugd om ons consumptional business model uit te breiden en om aan de groeiende vraag naar nieuwe soorten diensten die werkplekken verbeteren te voldoen. TH&P’s schoonmaakservice is een logische aanvulling op ons Workplace-as-a-Service concept.” zegt Harald Nuij, Chief Customer Officer van ALSO Nederland B.V.

“Een voordeel van het aanbieden van de dienst van TH&P is dat de resellers meer continuïteit realiseren bij ‘’eenmalige verkoop’’ van apparatuur. Door het verkopen van een onderhoudspakket, ontvangt de reseller maandelijks een vergoeding over de reeds verkochte apparatuur.” zegt Nathan Talahatu, Business Development Manager van TH&P.

TH&P is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte van den Boogaard
+31 6 29 50 05 22
brigittte.vandenboogaard@also.com