1. Terug

Jouw toekomst bij ALSO

ALSO biedt je spannende carrièremogelijkheden

Of je nog op school of de universiteit zit of al aan het werk bent, wij bieden je de kans om samen met ons te werken aan een succesvolle toekomst. De ALSO-principes vormen het dak. Die sturen onze dagelijkse interactie met klanten, partners en collega’s. Ook buitenstaanders kunnen door die principes het unieke aanbod van ALSO ervaren. Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan naar een van onze aantrekkelijke functies en word lid van ons team.

Professionals

Je hebt al ervaring in jouw gekozen professie. Je bent nu op zoek naar iets anders: je verlangt naar nieuwe en/of meer verantwoordelijkheden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. ALSO biedt je diverse mogelijkheden om uw loopbaanaspiraties vorm te geven.

Management

Als manager ben je op zoek naar nieuwe verantwoordelijkheden, zodat je met jouw kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten ons kunt helpen ons marktleiderschap uit te bouwen.

Studenten

ALSO biedt serieuze en getalenteerde studenten diverse mogelijkheden. Je krijgt de kans om door middel van een stage of werk-leertraject praktijkervaring op te doen terwijl je verder studeert voor uw bachelor of master. Zo kun je een flinke stap zetten naar een carrière bij ALSO of anders waardevolle contacten opdoen voor de rest van uw professionele loopbaan.

Stageplaatsen/praktijktrainingen

Een praktijktraining bij ALSO vormt een uitstekende basis voor het betreden van de arbeidsmarkt. We bieden jongeren praktijktrainingen aan in onze fabrieken en kantoren. De meeste deelnemers blijven na hun training werkzaam voor ALSO. Door met steun van het bedrijf cursussen te volgen maken ze kans op aantrekkelijke functies in het bedrijf.