Lexmark

Het bedrijf

Sinds 1991 is Lexmark een erkend en bekroond leider op het gebied van beeldverwerkings- en uitvoeroplossingen die mensen en organisaties helpt hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun kosten te beperken. Lexmark’s bekroonde beeldverwerkings- en uitvoertechnologie blijft zich verder ontwikkelen naarmate de wereld steeds digitaler en meer verbonden wordt.

Lexmark verkoopt zijn producten en services in meer dan 170 landen en wordt door veel van de vooraanstaande marktanalysebureaus in de technologiebranche erkend als marktleider. Lexmark heeft sinds 2010 bovendien verschillende strategische softwarebedrijven overgenomen en geïntegreerd en daarmee het aanbod van de onderneming verder verbreed met innovatieve softwareoplossingen.

Vandaag de dag concurreert het bedrijf in belangrijke groeimarkten, zoals die voor managed print services (MPS), intelligent capture, zakelijk inhoudsbeheer, inhoudsbeheer voor de gezondheidszorg, automatisering van financiële processen en enterprise search. In al deze markten is Lexmark erop gericht om zijn klanten te helpen werknemers te verbinden met de meest relevante informatie op het moment dat ze die nodig hebben.

Voor meer informatie: www.lexmark.be

De producten

  • Multifunctionele printers
  • Laserprinters
  • Matrixprinters
  • Servicepacks
  • Accessoires
  • Toners

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager en/of met het componenten team via +32 9 298 14 11 of Sales.be@also.com.