1. Vissza

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, JUTALOM

HP kellékanyag beszerzései ismét ajándékokat érnek

Vásároljon piacvezető Hewlett-Packard kellékanyagokat az ALSO Hungary-től, mert beszerzéseivel most nem csak a HP teljes gyártói támogatását és minden partnerprogrami előnyét tudhatja magáénak, de rendelései alapján értékes HUAWEI ajándékokkal is gazdagodhat!

A 2020 szeptember 7-től október 31-ig tartó időszakra új HP kellékanyag promóciót hirdetünk, melyben minden partnerünk kihívásra talál! Promóciónkban partnereink július és augusztus havi HP kellékanyag beszerzéseinek összértékét vesszük alapul, melyhez viszonyítjuk a promóciós időszak beszerzéseinek volumenét. Novemberben az első három, százalékos arányban a legnagyobb növekedést mutató partnerünket jutalmazzuk teljesítményükért a HUAWEI alábbi termékeivel:

A legnagyobb százalékos növekedést elérő partner jutalma egy HUAWEI P40 készülék az általa választott színben:

A második legnagyobb százalékos növekedést elérő partner jutalma egy HUAWEI P40 Lite készülék az általa választott színben:

A harmadik legnagyobb százalékos növekedést elérő partner jutalma egy HUAWEI Watch GT 2 okosóra az általa választott színben:

A promócióban azon partnereink is részt tudnak venni, akik a mért időszakra vonatkozólag még nem rendelkeznek HP kellékanyag termékbeszerzéssel: újonnan regisztrált partnereink között a promóciós időszak beszerzéseinek összértéke alapján hirdetünk nyertest, aki majd egy Huawei MatePad T8 táblagéppel lesz gazdagabb!

Promóciónkba a 2020. szeptember 7 és október 31 között leadott, visszaigazolt rendelési tételek számítanak bele. A promóció retail partnerekre nem vonatkozik.

Tekintse meg legnépszerűbb HP kellékanyag ajánlatainkat