1. takaisin

8.1.2018 - Tampere

ALSO käynnistää Euroopan laajuisen kumppanuuden Scale Computingin kanssa

ALSO käynnistää uuden kumppanuuden Scale Computingin, integroitujen tallennus-, palvelin- ja virtualisointiohjelmistoratkaisujen markkinajohtajan kanssa. ALSO integroi Scale Computingin HC3-ratkaisun Lenovon palvelimiin laajentaakseen hyperconverged-ratkaisujen käyttöä koko Euroopassa.

“Scalen HC3-ratkaisu täydentää nykyistä ohjelmistovalikoimaamme. Lenovo-palvelimien integraation kautta se tarjoaa yksinkertaisemman hallinnan ja kustannussäästöjä. Juuri tätä nykyisissä IT-ympäristössä vaaditaan. Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme laadukkaimpia mahdollisia IT-palveluja yhteistyössä johtavien ohjelmistomyyjien kanssa, ja kumppanuutemme Scale Computingin kanssa on osa tätä. Odotamme, että yhteistyömme Scale Computingin kanssa tulee auttamaan asiakkaitamme vastaamaan perinteisen virtualisoinnin haasteisiin,” sanoi Gustavo Möller-Hergt, ALSO Holding AG:n toimitusjohtaja.

“Haemme jatkuvasti uutta yhteistyötä innovatiivisten partnereiden kanssa koko EMEA-alueella auttaaksemme laajentamaan hyperkonvergenssin kattavuutta,” sanoi Johan Pellicaan, Scale Computingin EMEA-alueen markkinointijohtaja ja varapääjohtaja. “ALSO on rakentanut vahvan markkina-aseman 15 maassa, ja sen ylpeydenaiheena on kyvykkyys tarjota täysi valikoima IT-ratkaisuja. Tämä on jännittävä uusi askel, ja odotamme jo, että strateginen kumppanuutemme auttaa meitä myymään HC3-laitteita halki Euroopan.”

Scale Computing tuo palvelimet. levyjärjestelmät ja virtualisoinnin yhdelle skaalautuvalle, itseään korjaavalle ja helposti hallittavalle alustalle. Tuotetta myydään Lenovon laitteistoissa, ja se vähentää käyttäjän kustannuksia ja yksinkertaistaa huomattavasti IT-ympäristön hallintaa. Scale Computing on helppo käyttää eikä käyttö vaadi erityistä käyttökoulutusta. Alusta skaalautuu tarpeen mukaan, joten organisaation ei tarvitse hankkia etukäteen tarpeetonta tallennuskapasiteettia.

Yhteyshenkilö ALSO Holding AG:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
+49 89 80 99 025 25
shertwig@brunswickgroup.com

Yhteyshenkilö Scale Computing:
TouchdownPR
Jenny Gallacher
+44 1252 717 040
scale@touchdownpr.com

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

Scale Computing
Scale Computing integroi tallennus-, palvelin- ja virtualisointiohjelmiston yhteen laiteperustaiseen järjestelmään, joka on skaalattava, itsensä parantava ja helposti yhtenä palvelimena hallinnoitava. Alan standardeja vastaavia komponentteja käyttävät HC3-laitteet asentuvat alle tunnissa, ja niitä voidaan laajentaa ja päivittää ilman keskeytyksiä. Korkea saatavuus varmistaa, että käyttäjä ei kohtaa levy- tai palvelinongelmia, ja yhtenäinen hallintakapasiteetti, jota edistää patentoitu HyperCore Software™, integroi toiminnallisuudet tehokkaasti. Tuloksena on tietokeskusratkaisu joka vähentää toiminnan monimutkaisuutta, mahdollistaa nopean vastaamisen yrityksen ongelmiin ja vähentää kustannuksia dramaattisesti. Lisää tietoja: www.scalecomputing.com

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.