1. takaisin

Näin liityt joukkoomme

ALSO tarjoaa sinulle jännittäviä mahdollisuuksia

Olitpa vielä opiskelija tai jo kokenut johtaja – tarjoamme sinulle tarvitsemasi mahdollisuudet menestyä kanssamme. ALSOn periaatteet kattavat koko toimintamme. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä kanssakäymisessä asiakkaittemme, liikekumppaniemme ja toistemme kanssa. Ulkopuolisille ALSOn periaatteet näkyvät tuottamassamme ainutlaatuisessa palvelussa. Saimmeko mielenkiintosi heräämään? Siinä tapauksessa hae jotain avoimista tehtävistämme ja liity osaksi joukkuettamme.

Ammattilaiset

Omaat jo kokemusta ammatissasi. Nyt olet hakemassa muutosta. Haluaisit uusia haasteita tai suurempaa vastuuta. Haluat eteenpäin urallasi. ALSO tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia urapyrkimyksiesi toteuttamiseen.

Johtohenkilöstö

Johtajana haluaisit uutta vastuuta. Haluat laittaa peliin kokemuksesi, tietosi ja johtajuusominaisuutesi. Haluat auttaa meitä laajentamaan markkinajohtajuuttamme.

Opiskelijat

ALSO tarjoaa omistautuneille ja kyvykkäille opiskelijoille laajan valikoiman vaihtoehtoja. Voit hankkia käytännön kokemusta tietotekniikan alalta harjoittelijana tai osa-aikaisena. Voit työskennellä opiskelun ohessa tai tehdessäsi tutkielmaa. Solmit arvokkaita kontakteja tulevaisuuden työuraasi varten ja otat ison askeleen kohti uraa ALSOssa.

Oppisopimus/Ammattikoulutus

ALSOn tarjoama ammattikoulutus on erinomainen ponnahduslauta työelämään. Tarjoamme nuorisolle ammatillista koulutusta tuotantolaitoksillamme ja konttoreissamme. Moni valmistuneista jää ALSOon. Heillä on mahdollisuus pätevöityä yhä houkuttelevampiin tehtäviin yhtiön tarjoamien kurssien kautta.