1. takaisin

Mitä työntekijämme sanovat?

ALSO Groupin pääkonttorilla Sveitsissä ja Euroopan ALSO-yhtiöissä työskentelee yli 3 520 omistautunutta työntekijää, jotka edustavat 50:tä eri kansallisuutta.

Renate Jozic

Avainasiakaspäällikkö

"Minusta myynti liikekumppaneille muistuttaa kestävyysjuoksua. Lähtöviivalla rakennetaan luottamus ja maalissa palkintona on pitkäaikainen liikekumppanuus."

Mario Obst

Verkkosivujen suunnittelu ja Euroopan sosiaalinen media (markkinointi)

"ALSOlla kaikki pyörii asiakkaan ympärillä. Tämä ei ole pelkkä iskulause, vaan sydämen asia jokaiselle meistä. Ei ole väliä, tapaammeko asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvotusten: me välitämme asiakkaistamme ja haluamme intohimoisesti palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin se pitää ollakin, koska loppujen lopuksi kaikkihan me olemme "vain" asiakkaita."

Nicole Moreno

Asiakaspalvelija

"Hoivaan ja haastan harjoittelijoita, kun he aloittavat ALSOssa. Heidän kouluttamisensa asiakaspalveluun on minulle sekä ilo että velvoite."

Ivo Murer

Asiakaspäällikkö – myynti

"Laatu ei synny koskaan sattumalta: se on aina kunnianhimoisten tavoitteiden, kovan ponnistelun, älykkäästi järjestetyn työnkulun ja taitavan toteutuksen tulosta."

Stefanie Ullrich

Verkkosivujen suunnittelu (markkinointi)

"ALSOssa saa esittää omia näkemyksiään ja käyttää luovuuttaan. Sen ansiosta jokainen uusi projekti tarjoaa uusia haasteita ja uusia ratkaisuja. Tällainen työskentelytapa on hauska, motivoiva ja erittäin palkitseva."

Simon Lahner

Avainasiakaspäällikkö

"Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja jopa ylittämään ne."