1. takaisin

Mitä työntekijämme sanovat?

ALSO Groupin pääkonttorilla Sveitsissä ja Euroopan ALSO-yhtiöissä työskentelee yli 3 520 omistautunutta työntekijää, jotka edustavat 50:tä eri kansallisuutta.

Mikko Eronen

Business Manager

Mikko Eronen on viihtynyt ALSOlla pitkään, oppinut paljon ja hitsautunut tehokkaaksi tiimiksi työkavereidensa kanssa. Mikon tausta on kuitenkin aivan muulla alalla, ja Eviran rekisterissä miehellä on vielä kolmas ammatti.

Lue lisää

Jussi Saarela

Business Manager

PC-bisnesyksiköstä vastaava Jussi Saarela on viihtynyt ALSOlla jo seitsemän vuotta. Jussi auttaa tiimiläisiään olemaan oman tonttinsa parhaita asiantuntijoita. Mutta mikä saatavuusongelma harmittaa häntä vapaa-ajalla?

Lue lisää

Karol Warnicki

Customer Success Manager

Lokakuussa ALSOlla aloittanut Karol on tutustunut ALSOn asiakaskohtaamispisteisiin ja pyrkii parantamaan asiakaskokemusta poistamalla työnteon esteitä asiakaspalvelu- ja Inside Sales -tiimien tieltä. ALSOn suuri kulttuurimuutos ei ole Karolin uran ensimmäinen.

Lue lisää

Kirsi Kähkönen

Leasing, Service to business

Kirsi Kähkösen vastuulla on rahoitus- ja kuljetuspalveluiden kehittäminen yhdessä palvelukumppaneiden kanssa. Kaksi vuosikymmentä ALSOlla viihtynyt Kirsi on hakenut teoreettisia viitekehyksiä ja uusia ideoita työlleen monenlaisista opinnoista.

Lue lisää

Sanna Yliluoma ja Olli Immonen

Cloud Business Advisor

Sanna Yliluoma ja Olli Immonen opiskelevat Sarasen järjestämässä Microsoft-akatemiassa ja työskentelevät samalla ALSOlla. Puolen vuoden koulutus päättyy kesällä. Tavoitteena on sertifikaatti, työsopimuksen jatko ja jälleenmyyjien pilvipalvelumyynnin kehittäminen.

Lue lisää

Terhi Sorvali

Business Manager
Apple, Kulutuselektroniikka

Puolisen vuotta sitten tehtävässään aloittaneella Terhi Sorvalilla on vastuullaan Apple- ja Home-yksiköiden liiketoiminta ja sen kehittäminen sekä päämies- ja asiakassuhteet tiimin luotsaamista unohtamatta. ALSO on tehnyt yhteistyötä näiden valmistajien kanssa jo pitkään, esimerkiksi Applen kanssa jo lähes vuosikymmenen. Home-yksikköön kuuluu päämiehiä suurista pienempiin valmistajiin.

Lue lisää

Mikko Kalenius

Business Manager
Myynti ja Markkinointi

Mikko Kalenius toimii ALSOlla Business Managerina. Vastuulla on ALSOn myynnin ja markkinoinnin kehittäminen entistäkin asiakaslähtöisempään suuntaan. Uuden oppiminen ja haasteet motivoivat ALSOlla pitkään viihtynyttä Mikkoa.

Lue lisää

Raino Mäki

Business Lead
Components&Gaming and Printing

ALSOn Components & Gaming- ja Printing -tiimejä vetää nyt Raino Mäki. Aiemmin työkokemusta on kertynyt niin pelitukkurilta kuin valmistajaltakin. Halu oppia uutta näkyy myös vapaa-ajalla. Mutta mikä on Rainollekin mahdoton yhtälö?

Lue lisää

Jouni Sappinen

Cloud & Software Lead

ALSO Cloud Marketplace mahdollistaa jälleenmyyjien siirtymisen lisenssimyynnistä palveluliiketoimintaan. 12-henkistä tiimiä vetää aivan toista alaa opiskellut Jouni Sappinen. Mutta mikä tuo hänen työhönsä tekemisen meininkiä?

Lue lisää

Stefanie Ullrich

Verkkosivujen suunnittelu (markkinointi)

"ALSOssa saa esittää omia näkemyksiään ja käyttää luovuuttaan. Sen ansiosta jokainen uusi projekti tarjoaa uusia haasteita ja uusia ratkaisuja. Tällainen työskentelytapa on hauska, motivoiva ja erittäin palkitseva."

Simon Lahner

Avainasiakaspäällikkö

"Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja jopa ylittämään ne."

Mario Obst

Head of Digital Press ALSO Group

"ALSOlla kaikki pyörii asiakkaan ympärillä. Tämä ei ole pelkkä iskulause, vaan sydämen asia jokaiselle meistä. Ei ole väliä, tapaammeko asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvotusten: me välitämme asiakkaistamme ja haluamme intohimoisesti palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Niin se pitää ollakin, koska loppujen lopuksi kaikkihan me olemme "vain" asiakkaita."